Hovudside

Termitt fjerning Metoder

by Walther

Termitt fjerning Metoder

Termitter spiser treverk og kan forårsake alvorlige, kostbare skader på boliger og andre trekonstruksjoner. Hvis termitter ikke er riktig fjernet i tide, kan skaden være uopprettelig. Noen termitter lever under bakken, mens andre lever i den strukturen som de er fôring. Ulike metoder kan brukes for å utrydde termitter fra hjemmet ditt.

Væske Behandling


Væskebehandling er den eldste måten å bli kvitt termitter, og det har vært stor grad erstattet av nyere metoder. Flytende behandlinger inneholde et plantevernmiddel som heter termiticide og er plassert rundt en infisert huset for å hindre termitt fra å komme inn. De vil også sette behandlingen inn i hull, sprekker eller hvor termitter kan gå inn. I noen tilfeller, fagfolk vil også pumpe hundrevis av liter behandling i bakken i hagen, slik at underjordiske termitter også blir drept.

Agn Treatment


Agnet behandling er generelt mer vellykket at væskebehandling. Det er også mer miljøvennlig. Med denne metoden for termitt utrydding, et skadedyrbekjempelse profesjonelle vil plassere innsatsen rundt gården som inneholder et stykke tre. Hvis han finner tegn til termitter i tre, vil han erstatte tre med en beholder med langsomtvirkende plantevernmidler. Termitter som spiser giften skal bære den tilbake til kolonien og gift andre termitter. Denne metoden er effektiv i å drepe hele kolonien, mens væskebehandling er mindre effektive.

Borat Wood Treatment


Denne behandlingen er best brukt for dem å bygge sitt eget hjem fordi den måten, kan de behandler alle tre i huset. Det kan fungere etter at hjemmet er bygget, men huseiere vil ikke være i stand til å drepe hele kolonien ved hjelp av en borat tre behandling alene. Borat dreper termitter fordi når termitter spiser det, dreper det protozoer i deres fordøyelseskanalen som kan hjelpe dem å bryte ned treet til næringsstoffer. Uten disse protozoer, termitter sulte i hjel.