Hovudside

Hvordan legge til en Bus Bar til en Electrical Panel

by Walther

Hvordan legge til en Bus Bar til en Electrical Panel

Gamle elektriske paneler har ikke en jordet buss bar; de fleste har bare en nøytral buss bar. Hvis du er remodeling det elektriske anlegget i hjemmet ditt - eller gjør annet elektrisk arbeid som krever tillatelse - du må ta med din nåværende elektrisk panel opp til koden. Elektriske paneler uten en jordet buss bar må ha ett ekstra; den eneste andre alternativet er å installere et helt nytt panel. Mens installere en ny panel gir de funksjonene som kreves for å bringe en hjem elektriske panel opp til koden, er det kostbart.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til det elektriske panelet. Slå av hovedstrømbryteren til å slå av strømmen. Ta av paneldekselet med skrutrekkeren.

•  Sand panelet malingen i området der du installerer jordet bussen. Hold sliping panelet inntil det viser bart metall. Velg en plassering for busslinjen. Plasseringen krever god plass vekk fra sikringene.

•  Plasser jordet buss bar over slipte området på panelet. Markere plasseringen skruehullene på begge sider av jordet busslinjen.

•  Bor styrehull gjennom de merkede områdene på panelet. Les etiketten av skruer for å bestemme riktig bit størrelse.

•  Plasser jordet buss bar på det elektriske panelet. Linje opp bussen bar med de åpne pilothull. Skru det fast med skruer. Bruk skrutrekkeren til å stramme busslinjen til panelet.

•  Installer de grønne og nakne kobberkabler i det elektriske panelet til de grønne skruene på busslinjen.