Hovudside

De negative effektene av saltvann i en over bakken pool spruting på Rigid Walls

by Walther

De negative effektene av saltvann i en over bakken pool spruting på Rigid Walls

Saltvann kan ha alvorlig etsende effekter sammenlignet med vann fra springen, men nivået på korrosjon og skade avhenger av materialet påvirkes. Betong og andre bergarts-baserte materialer er mer motstandsdyktig mot korrosjon, men saltvann kan likevel påvirke dem. Metalliske materialer vil raskt ruste og korrodere når tilsølt med salt vann, så disse materialene bør holdes borte fra over bakken bassenger. Over tid kan skala bygge opp på vegger og krever sporadisk rengjøring.

Korrosjon


Ifølge West Virginia University, eksperter synes å være uenige om effekten at saltvann kan ha på konkrete materialer. I løpet av lange tidsperioder, kan saltinnholdet bidra til nedbrytning av betongen, men generelt er det motstandsdyktig mot korrosjon. Andre materialer, slik som glassfiber og plast, er også ganske motstandsdyktig mot salt, men kan påvirkes på lang sikt. Det er ingen tvil om at metall vil brytes ned i respons til salt vannsprut. Hvis metalldeler er til stede i nærheten av saltvannsbasseng, dekk dem med plast eller et annet salt bestandig materiale.

Skala


Skala, som er forekomster av kalsium og andre mineraler, er sannsynlig å skje på steder som har mye kontakt med bassengvann. Den hvite eller sorte og crusty buildup kan vises på vegger som er stadig plasket fra bassenget. For å hindre at dette skjer, tidvis skylle veggen med vann fra springen, bruker masse Press. Bruk en skarp redskap for eksempel en kniv for å fjerne skala, eller bruke muriatic syre til å brenne den av.

Avsalting


Dersom overskytende mengder vann sprutet ut av saltvannsbasseng, må legges mer ferskvann, noe som resulterer i lavere saltnivåer. Alltid overvåke saltnivå med salt tester for å fastslå om det er på optimalt nivå. En ideell nivå er 4000 deler per million (ppm), eller minst 2.500 ppm. Disse nivåene vil sikre at en tilstrekkelig mengde klor er til stede i bassenget for desinfeksjon.

Fordeler med Salt Water Systems


Mens korrosjon og skala kan være en bekymring med salt vann systemer, systemet fortsatt tilbyr en rekke fordeler. Saltvannssystemer kan være enklere å vedlikeholde, som de bare krever sporadiske tillegg av salt. De krever ikke store mengder klor, noe som kan være irriterende for kroppen og bærer mulig helserisiko. Saltvannsbassenger er mer behagelig for øynene, hud og hår og er like effektiv som andre klorerings systemer i håndteringen av bakterier og alger.