Hovudside

Commom Problemer med Above Ground Pool Liner Installasjon

by Walther

Commom Problemer med Above Ground Pool Liner Installasjon

Som en måte å holde nede svømmebasseng innkjøpskostnader, er det få bedre måter å gjøre det enn å kjøpe en over bakken pool. Med helt grunnleggende i bakken svømmebassenger som koster $ 17 000 dollar eller mer, ikke rart mange velger over bakken bassenger. Over bakken bassenger er preget av vinyl liners som holder sitt vann i. Installere en over bakken pool vinyl liner er ganske grei, men noen vanlige installasjonsproblemer inkluderer tårer og dårlig passform.

Vinyl Tears


Ta alltid din over bakken pool vinyl liner ut veldig forsiktig slik at du ikke river det. Mange et svømmebasseng vinyl liner har blitt revet eller punktert av en skarp gjenstand som brukes i åpne beholderen. Vinyl pool liners kan også opprettholde punkteringer eller rips når de er lagt ut på bakken for inspeksjon. Før den spredte din over bakken pool vinyl liner ut for installasjon, inspisere området for noe skarpe eller spisse som kan skade den.

Fit Problemer


Hvis du ikke vet dimensjonene på over bakken svømmebassenget, måle det før du velger en vinyl basseng duken. Feilaktig montering vinyl over bakken pool liners er et vanlig problem når du installerer dem. Også, vinyl over bakken pool liners er ment å være spredt ut i et basseng og deretter hengt fra toppen av bassenget veggene først. Sviktende å drapere og deretter henge en vinyl basseng duken riktig vil føre til store liner rynker.

Liner Rynker


Små rynker er et faktum av vinyl basseng duken liv, og de er å være forventet. Men store rynker i en vinyl basseng duken må unngås fordi de er skjemmende, og vil forhindre skikkelig liner skikket til bassengets vegger. Et vanlig problem forårsaket av store vinyl basseng duken rynker er at de fører til luft mellom liners og deres bassenget veggene. Luft mellom en vinyl basseng duken og et basseng veggen vil legge for mye press på duken og få den til å rive.

Gulv Bulges


En annen vanlig installasjon problem vinyl liner er at vinyl liners noen ganger ikke er riktig plassert langs bunnen av en over bakken pool vegger. Feilaktig sittende vinyl pool liners vil bule under en over bakken pool vegger når vannfylt. Riktig plass din over bakken pool vinyl liner langs bunnen samtidig sand eller skum ryggen bunnen for å hindre enhver svulmende henhold bassenget veggene. Glatte ut vinyl liner er gulvet, skyve overflødig liner mot bunnen av bassenget veggene, også.

Betraktninger


Ikke begynne å kutte ut skimmer og vann retur porten hull i din over bakken pool liner før du har godt tilpasset det til bassenget. I tillegg holde ut å skjære hull i vinyl basseng duken før det er nok av vann i bassenget. Et riktig montert over bakken vinyl basseng duken vil drapere ned pent når vannet begynner å vekte det ned. Når vinyl basseng duken er riktig vektet ned med vann, begynne å skjære ut skimmer og vann retur koøyer.