Hovudside

Rose Plant Habitats

by Walther

Rose Plant Habitats

Det finnes mange varianter av roser, men de trenger alle lignende habitater fra jorda, og mor naturen for å overleve. Hvis de er en tendens til og tatt vare på riktig måte, vil de trives i mange år uten å bli transplantert.

Solskinn


Roser vil vokse i en rekke programmer, men de gjør best i en åpen, solrik beliggenhet.

Vann


Roser trenger mye vann. I fravær av regn, er rikelig vanning nødvendig å sørge for en frisk plante.

Jord


Jorda bør være litt surt, og har tilstrekkelig drenering. Stedet steiner og småstein under sengen. Dette vil tillate drenering for anlegget. Fuktighet oppbevaring er også viktig. Prøv en jordvinnende av sedertre chips eller mulch å holde på fuktigheten.

Gjødsel


Roser som en rik jord. Råtnende materiale også øker den sure nivået av jordsmonnet. Og roser sånn også. Tydeligvis for mye ISNA € ™ t bra heller. En gang i året programmer er tilstrekkelig. Men tung leire og sandbunn trenger ekstra gjødsel. Kanskje halvparten av volumet (avhengig av jord).

Beskjæring


Det er best å beskjære like før ny vekst begynner og som knoppene begynner å svelle. Vær sikker på at du er forbi frost sesongen eller de nylig beskjæres tips kan bli skadet. Beskjæring bør også gjøres med skarpe beskjæringssakser for å unngå skader på anlegget.