Hovudside

Hvordan Coat Glassfiber Med akryl

by Walther

Hvordan Coat Glassfiber Med akryl

Mens materialer som tre kan bli ødelagt av mugg og råte, kan glassfiber tåle mange utendørs elementer og vare mye lenger. Men glassfiber har en tendens til å få riper og scuffed enkelt. For å beskytte mot dette, kan male overflaten være et alternativ. Akrylmaling er et godt alternativ for å beskytte utendørs glassfiber. Den er slitesterk og kan bidra til å beskytte glassfiber mot noen skade overflaten.

Bruksanvisning


•  Rengjør glassfiber overflaten, ved hjelp av en høytrykksspyler. Skitt og rusk kan hindre en skikkelig limt belegg av grunning og maling. Det kan også føre til en ujevn overflate.

•  Sand overflaten, ved hjelp av 80- til 120-sandpapir. Lett sliping glassfiber med rubb overflaten, slik at grunning og maling for å binde.

•  Dekk pusset overflate med et tynt lag av lateks primer, ved hjelp av en pensel. Påfør primer med glatte og jevne tak. La primeren tørke i den anbefalte mengden av tid. Denne gangen varierer mellom noen merker av primere. Tørketiden kan bli funnet på den primer-emballasje. Dette belegget fungerer som et bindemiddel mellom glassfiber og akrylmaling.

•  Påfør et lag med akrylmaling til den tørket akryl primer, ved hjelp av en pensel. Hver hjerneslag bør være jevn og glatt. La malingen tørke i den anbefalte mengden av tid vanligvis oppført på emballasjen. Om nødvendig, påfør flere strøk med maling.

Tips og advarsler


  • Starter med en ren og ru overflate er viktig. Påføre grunning og akrylmaling for å glatte glassfiber kan føre til chipping og peeling.
  • Følg alltid forholdsregler når du arbeider med maling og glassfiber. Arbeid i et godt ventilert område for å unngå innånding av damp. Bære en beskyttende maske for å unngå innånding av glassfiber partikler mens sliping.