Hovudside

Hvordan Isoler en Attic Pull-Down Stige

by Walther

En av de vanligste måtene et hus mister varme ved å ha en loftet pull-down stige som er enten ikke isolert på riktig måte eller ikke isolert i det hele tatt. Med bare en kort tur til den lokale jernvarehandelen, kan du isolere loftet pull-down stige og komme inn døra stigen er festet til ved å skape et isolerende dekning for hele åpningen. Dekselet vil se ut som en rektangulær kasse uten bunn som vil gå på toppen av loftet stigen og åpning. Etter at du har isolert loft pull-down stigen, huset vil bli varmere, og du vil spare mye penger ved ikke å ha varmen spark i så ofte.

Bruksanvisning


•  Legg den 54-by-55-tommers stykke papp ned på gulvet. Hvis loftet åpningen er 54-ved-25 inches, bruker målebånd og merke av 15 inches fra hver ende av 55-tommers side ved toppen og bunnen. Trekke en linje som forbinder den øvre og nedre merker, og gir tre rektangler som er 54-ved-15 inches, 54-ved-25 inches og 54-av-15 inches. Brett papp langs de tegnede linjene. Hvis loftet åpning er 54-by-22 inches, kutte tre inches av 55-tommers side med barberblad for å lage et stykke som er 52-by-54 inches. Bruk målebånd for å markere 15 inches fra hver ende av 52-tommers side øverst og nederst. Trekke en linje som forbinder den øvre og nedre merker, og gir tre rektangler som er 54-ved-15 inches, 54-ved-22 inches og 54-av-15 inches. Brett papp langs de tegnede linjene. Dette vil skape toppen og de to langsidene av den rektangulære formet boks som er isolerende deksel.

•  Fest de to kortsider av det rektangulære formet boks som er isolerende deksel. Hvis loftet åpning er 54-by-25 inches, fest 15-by-25-tommers biter av papp med duct tape til de åpne sidene av brettet 54-by-55-tommers stykke. Hvis loftet åpning er 54-by-22 inches, kutte 15-by-25-tommers biter av papp ned til 15-by-22 inches, og fest bitene med duct tape til de åpne sidene av brettet 52-by -54 tommer stykke. Hele form av dekselet er nå fullført.

•  Plasser isolasjon inni den åpne bunnen av boksen lokket slik at det er mot 54-by-25-tommers toppen. Dekke isolasjon med plastfolie, og bruke duct tape for å forsegle sidene av plastfolie på innsiden av boksen dekselet. Hvis loftet åpning er 54-by-22 inches, kutte isolasjonen til å passe.

•  Åpne loft døren og bruke skum weathers tape rundt toppen av folding loftet trapp ramme.

•  Plasser boksdekselet på toppen av weathers tape når du forlater loftet. Den åpne bunn vil gi rom for en rullegardin stigen når døren er lukket.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke kan finne papp som passer de nødvendige størrelse anbefalinger, kuttet flere pappesker og tape dem sammen med duct tape for å oppnå riktig størrelse. Til slutt, er det selve tetningen som isolerer loftet pull-down stigen, ikke den type papp som brukes.
  • Taping et lag med plastfolie over isolasjonen gjør at du kan flytte den "boksen cover" uten å berøre glassfiber isolasjon, som normalt fører til irritasjon når den er i kontakt med huden. Andre typer isolasjon kan brukes hvis det er grunn til bekymring.