Hovudside

Hva er årsakene til Drywall Bulge?

by Walther

Hva er årsakene til Drywall Bulge?

Buler i gips oppstå når snarveier er tatt eller gjør feil under installasjonsprosessen. De kan ikke bli tydelig før mye senere. Buler på grunn av feil installasjon er ofte forårsaket av overdriving festeanordninger eller ikke feste gips til studs riktig. Men større buler i gips ofte oppstå hvis fuktighet er bak panelene på grunn av utette rør eller tak.

Overdriven Fasteners


Kjøring festene i gips med feil verktøy, overdriving dem eller ikke holder gips bord slik at det er sikkert mot piggene mens festing kan føre til skade på gips papir og la fuktig sparkelmasse til skade kjerne av gips panel. Dette resulterer i buler etter installasjon. De buler er vanligvis liten, og kan forekomme i bare et enkelt panel. For å reparere denne typen bule, bore inn i skadet område og fjern papiret kjerne som har hovne fra fuktighet. Lappe med leddforbindelsen, og la dette tørke. Sand området glatt og male.

VVS Lekkasjer


Vann lekker fra rørene kan forårsake gips til å bule som vannbassenger bak det. Vanligvis er disse buler er til stede i tak, men veggene kan også bule hvis en betydelig mengde vann har samlet seg bak gips. Du kan også legge merke til misfarging som vann flekker hvis lekkasjen har vært til stede i en lang periode. Reparere svulmende gips som er forårsaket av en lekkasje vanligvis må byttes ut hele panelet, men før det, finne kilden til lekkasjen og reparere problemet og deretter tillate området bak gips tørke før du dekker det.

Utilstrekkelig Feste


Buler som vises der to stykker av gips møtes er vanligvis forårsaket av gips trekke unna studs bak det. Du kan også legge merke bobler i båndet og sammensatte brukt på disse sømmer. Løsgjøring oppstår når ikke nok skruer benyttes for å sikre gips under installasjonen, eller når gips ikke er festet til en stender. Skruer skal festes i minst 12 inches hverandre for å sikre en tilstrekkelig sikkert panel. Å reparere løse ark med gips som er svulmende, gjenfesting med flere skruer er ofte effektivt. Men hvis panelene er bøyd eller sprukket, må du kanskje erstatte dem med nye gips.

Patching bulte Drywall


Hvis buler i gips forårsaket av vann eller feil festing er mindre enn 8 inches i størrelse, kan du være i stand til å reparere problemet ved å bytte kun det området som er skadet. For å gjøre dette, skjære et rektangulært stykke fra et nytt stykke av gips og bevel kantene i en 45-graders vinkel. Hold dette over det skadede området og spore rundt den nye brikken. Skjær den skadede stykke fra veggen, langs omrisset youâ € ™ ve gjort på samme skrå vinkel som du gjorde ditt patch stykke. Plassere lappen inn i hullet. Hvis det ikke? € ™ t sitte flat og litt innfelt, trimme kantene litt før den gjør. Med lappen i veggen, gjelder gips tape og sammensatte rundt kantene med en sparkel. Ikke trykk ned for hardt. La sammensatte tørke, og deretter sand og male den lappet delen av gips.