Hovudside

Hvor ofte har Eastern Cottonwood treet Drop Seeds?

by Walther

En raskt voksende løvtrær, og legger like mye en 5 meter av vekst årlig, er den østlige Cottonwood (Populus deltoides) innfødt til et bredt expanse av temperert sentrale Nord-Amerika. Kortere levetid enn andre hardwood trær innfødte til det samme området, vil østlige Cottonwood modne til 150 til 200 meter høy, blant de høyeste av arter øst for Rocky Mountains. Cottonwood trær blomstrer tidlig til midten av våren og senere kaster sine frø over en lang periode til vinden, båret av hvite fiber dusker.

Treet Kjønn


Østlige Cottonwood trær er enten mann eller kvinne, basert på blomster organer stede i sine blomster. Bare kvinnelige trær utvikle frø som er utgytt senere. Mann blomster er rødlig og mer iøynefallende i 3- til 5-tommers lang hengige klynger kalt rakler. Pollen fra pollenbærere på hannblomster spre i vinden. Grønn kvinnelige blomster oppstå i rakler som måler 6 til 12 inches lang. Når øves, kan en kvinnelig blomstre gi 30 til 60 frø i en kapsel.

Frøspredning


Om to måneder etter Cottonwood trær blomstrer, LUN frø slipper inn i vinden for spredning over landskapet. Progressiv utgivelsen av frø i luften kan vare så lenge som åtte uker på hvert tre. Blomstringstid og frigjøring av frø kan variere blant kvinnelige trær, så hvis flere trær eksistere i et skogholt, kan de ikke nødvendig blomst og støpt frø bomull på samme tid. I den nordlige delen av sitt naturlige utbredelsesområde, Cottonwood trær slippe frø fra juni til midten av juli, og fra mai til midten av juli lenger sør, noe som skaper en lengre "bomullsaktig snø" effekt til luft.

Frø Beløp


Cottonwood trær kan begynne blomstring og produserer frø når som helst mellom fem og ti år. Som treet aldre og oppnår mer størrelse og grener, antall blomster og frø øker eksponentielt. En moden kvinne treet kan gi mer enn 40 millioner frø årlig, ifølge US Forest Service. Med slike enorme mengder frø, kan den lange Shedding periode skape en effekt av flere avlinger av frø. Når det ikke er vind, frø slippe nær treet, ofte ubemerket av folk. Vindfulle dager spredt over flere uker skape en illusjon om at Cottonwood treet slipper frøene i separate hendelser.

Voksende Insight


I en hage, er østlige Cottonwood trær ofte ansett for å være rotete trær på grunn av sine frø samt deres ekspansiv, vann-søkende, fiber rotsystemer. Ville Cotton er ofte beholdt på kantene av eiendom som en billig vindfang, skjerm eller kilde til skygge. For å unngå spredning av bomulls frø, plante noen av de mannlige sortar "Nor påske" eller "Siouxland", som er spredd av borekaks. Økende Cottonwood fra frø fører til en ukjent plante kjønn inntil tre første blomstrer.