Hovudside

Hvordan Plant en spesiell Bonsai treet ved hjelp av enkle trinn

by Walther

Hvordan Plant en spesiell Bonsai treet ved hjelp av enkle trinn

Bonsai trær er ikke bestemte typer planter, men heller henvise til den japanske kunsten form av sculpting miniatyr trær som er dyrket i skuffene. Bonsai kan opprettes fra en rekke forskjellige busker eller trær. Noen arter blir brukt mer enn andre fordi de har de nødvendige egenskaper som gjør en god bonsai treet, for eksempel små, grønne blader. De fleste bonsaitrær er designet for å bli plassert utendørs på terrasser eller verandaer; men kan noen arter som brukes til bonsai holdes innendørs.

Bruksanvisning


•  Kjøpe plante eller busk som du vil bruke for din bonsai. Snakk med en medarbeider i ditt hjem og hage butikken for å finne en type anlegg som vil fungere for din bonsai treet. Noen eksempler på mulige bonsai planter er en jade treet, blåregn, ficus eller einer. Kjøpe høy kvalitet jord for din bonsai og en skuff eller gryte.

•  Trim overflødig røtter fra anlegget ditt nøye med saks. Bruk en vannflaske å holde røttene våt mens trimming dem.

•  Wrap bonsai ledning rundt røttene av anlegget ditt. Du ønsker ikke å dekke røttene helt, men trenger du å inneholde røttene slik at treet forblir små.

•  Plasser frisk jord i en gryte med dreneringshull. Nøye, sette bonsai i potten. Bruke spisepinner å rote røttene ned og skyv jord under røttene.

•  Vann din bonsai treet to til tre ganger om dagen for de første par ukene. Sett din bonsai utenfor, men ikke i direkte sollys.