Hovudside

Hvordan bruke lerret å dekke en Chain-Link Fence

by Walther

Hvordan bruke lerret å dekke en Chain-Link Fence

Mens en kjede-link gjerdet kan sikre omkretsen av et verksted eller annen plass rundt verftet, vil ikke åpne utformingen av kjedeleddet ikke gir mye privatliv eller beskyttelse mot vinden. Dekker gjerdet med en seksjon av ferdige lerret kan bidra til å redusere synligheten og gjøre en god vindfang. En dobbel-hemmed kanten hindrer lerretet rakner, mens maljer langs kanten av lerretet med jevne mellomrom gir forsterket poeng for å feste lerretet til gjerdet.

Bruksanvisning


•  Mål området av kjede-link fekting du ønsker å dekke. Legg ut stykke lerret og markere dimensjonene i området for å dekke på lerretet, pluss en 2-tommers margin rundt hele omkretsen av dimensjonene. Kutt lerret til størrelse med saksen.

•  Brett den øverste kanten av lerretet med en tomme, deretter kaste en annen tommers å skjule kanten av lerretet. Sy bretten på plass på lerretet langs den indre kanten av det andre fold. Gjenta dette trinnet med den nederste kanten av lerretet.

•  brettes over den venstre kant av lerret av en tomme, inklusive endene av de øverste og nederste folder. Brett igjen en annen tomme. Sy bretten på plass på lerretet langs den indre kanten av det andre fold. Gjenta dette trinnet med høyre kant.

•  Sett den nedre halvdelen av pakningen hulle under bretten del av øvre venstre hjørne av lerretet. Still den øverste halvdelen av pakningen hulle over lerretet, og juster det nedre halvdel av punch. Pek på slag med hammeren for å klippe en sirkel av lerret helt gjennom stoffet. Gjenta dette trinnet på de tre andre hjørnene av lerretet og med jevne mellomrom 12 til 16 inches hverandre langs de foldede lerret kanter.

•  Plasser den mannlige halvdelen av en grommet gjennom ett av hullene i lerretet. Plasser en kvinnelige halvparten av en grommet på hann halvdel. Bruk gummipaknings tang til å presse de to halvdelene sammen, forsegling dem til lerretet. Gjenta dette trinnet på alle gjenværende hull for å full lerretet.

•  Plasser øvre venstre hjørne av lerretet mot kjede-link gjerdet. Passere en zip tie gjennom maljen i hjørnet, deretter gjennom en link i gjerdet. Tett zip tie. Fortsett denne prosessen på hver grommet å feste toppen av lerretet til gjerdet. Fest venstre og høyre side, deretter bunnen av lerretet på samme måte.