Hovudside

Hvordan Screen Trees for Landscaping

by Walther

Hvordan Screen Trees for Landscaping

Et landskap plan kan brukes til å lage en rekke effekter i et verksted. Legge til privatliv og screening uønskede utsikt fra en patio, dekk eller vindu er en slik effekt at en planlagt landskapet kan gi. Planlegger du en skjerm med trær i et landskap innebærer å velge en passende tre for bruk. En plan bør også ta hensyn til den tiltenkte utfallet av prosjektet slik at det harmonerer med resten av landskapet.

Bruksanvisning


•  Besøk et lokale hagesenter eller barnehage å finne ut hvilke typer av eviggrønne trær er tilgjengelig for området der du bor. Samle informasjon om trehøyden, spredning, farge og andre aspekter som du trenger for å ta en beslutning. Vurdere evergreens som Leyland sypress og Emerald Grønn Arborvitae.

•  Bestem område i hagen eller landskapet der trær skal plantes for å gi en skjerm. Vurdere avstand og antall trær som trengs basert på trærne som er tilgjengelige og gjøre det bra i ditt område.

•  Tenk hvordan trærne brukes til skjermen vil påvirke omkringliggende gress eller liggende. Utforme en plan som vil gi rom for å plante trær på en slik måte at det ikke negativt påvirke andre beplantninger.

•  Vurder størrelsen på eviggrønt tre som skal kjøpes. Velg trær som du er i stand til flytting og planting. Vurder også størrelsen på treet i forhold til budsjett. Husk at større, mer etablerte trær vanligvis er dyrere.

•  Installer eviggrønne trær følge planen som ble utviklet. Grave hull for trær som er dobbelt så bred som rootball. Plasser treet i hullet, slik at toppen av rootball er like under bakkenivå.

•  Vannrootball grundig. Tilbake fylle hullet rundt rootball med skitt og tamp godt ned med foten. Fortsett å vanne treet som nødvendig slik at rootball ikke tørker ut og resultere i treet døende.