Hovudside

Tips om Vaske Høy Windows Med Åk

by Walther

Tips om Vaske Høy Windows Med Åk

Vaske vinduer som er høyt på den siden av huset ditt kan være vanskelig for mange mennesker å oppnå. Dette gjelder spesielt hvis vinduene har avsatser som blokkerer rengjøring verktøy. Profesjonelle renholdere kan gjøre det for en pris, men hvis du ønsker å spare penger kan du gjøre det selv. De rene vinduer vil gjøre huset ditt ser mye bedre.

Få gode verktøy


Start med å kjøpe et godt utvalg av vinduet vaske-verktøyet. En nal er en nødvendighet, som er et vindu bøtte, såpe og microfiber kluter. Du vil også trenge en forlengelse pol. Utvidelsen pol kan brukes til å presse nal forbi normal lengde på armen. Du trenger også en god, høy stige. De fleste skjøte polene vil ikke være lang nok til å gå hele veien fra bakken til de høye vinduene. En 20-fots stige bør være alt du trenger. En lengde av tau kan også være nyttig for å bringe verktøyene opp stigen.

Bruk Ledge


Problemet med en avsats på vinduene er at det ofte kommer i veien for din rengjøring. Men du kan også dra nytte av din avsats under rengjøringen. En hylle gjør et perfekt sted hvor du kan plassere din rengjøring verktøy. Sjonglerer en bøtte, en nal og en forlengelse pol på toppen av en stige kan føre til problematiske situasjoner. Bare plassere de verktøyene du ikke bruker på hylle. Du kan også kile din stige opp mot avsats eller knytte det til hylle ved hjelp av tau.

Rengjør Ledge


Rengjøring av avsats er viktig å holde vinduet ser fint. Selv om toppen av avsatsen kan ikke være merkbar fra bakken, kan buildup på hylle slutt bli synlig, faller til bakken eller holde seg til vinduet. Rengjør avsats første til å unngå å få rester stakk til en fersk rengjort vindu. Bruk en blast kraftig fra en hageslange for å vaske bort rester, for eksempel blader, insekter eller fuglereder. Et vindu skraper kan brukes til å skrape noe fast til kanten. Du må kanskje flytte stigen for å få hele avsats ren.

Prøv Inside


Hvis du sliter med å rengjøre vinduet på utsiden, kan du prøve å rense den på innsiden. Åpne vinduet og helle utover å rengjøre den med nal og forlengelse pol. Binde deg til noe fast å unngå å falle ut av vinduet til bakken. Du kan også vurdere å installere windows som roterer innover. Disse vinduer kan rotere, slik at utsiden av vinduet er delvis vendt innover. Innover roterende vinduer kan gjøre det mye enklere å rengjøre høye vinduer med avsatser.