Hovudside

Hvordan Gjødsle Loblolly Pines

by Walther

Hvordan Gjødsle Loblolly Pines

Den loblolly furu (Pinus taeda) er en hurtig voksende furu vanlig dyrket på treplantasjer i sørlige USA Disse trærne trives i landskapet og kan vokse til 110 meter høye. Fordi de bryte enkelt eller falle under stormer, er det best å plante en loblolly minst 100 meter fra hjemmet. Loblollies tolerere et bredt spekter av jordtyper og vekstforhold, men foretrekker lave, våte steder med sandholdig jord. Regelmessig befruktning produserer sterkere tre og minsker sjansen for å miste tre av høy vind eller insekter.

Bruksanvisning


•  Påfør en slow-release eller naturlig gjødsel i henhold til etiketten retninger på din loblolly furu ved planting. Regelmessige gjødsel kan brenne unge furu trerøtter.

•  Gjødsle loblolly pines gang i året når all fare for frost er over og nattestid temperaturen er over 50 grader Fahrenheit. Påfør 2 til 4 kg. av en 8-8-8 eller 10-10-10 per 100 kvadratmeter med seng fra andre år framover. For enkelttrær, bruke 2 kopper gjødsel per foten av lem spredning.

•  Gjødsle store loblolly pines med 2 kg. av gjødsel for hver centimeter av stammen diameter. Spre gjødsel fra en fot bort fra stammen til drypp linje.

Tips og advarsler


  • Ikke overfertilize furutrær, som altfor rask vekst gir en svak treet. Bruk aldri noen gjødsel med et høyere første nummeret enn 10.
  • Ikke hoper seg opp furu halm rundt loblolly Pinea € ™ s basen. Dette skaper et hjem for å skade insekter å overvintre. Hold alle mulch minst en fot unna furu trestamme.
  • Loblolly pines vokse lett fra frø, men kan være invasiv i naturalisert mellomrom.
  • Overfertilizing loblolly pines fører til svak vekst og en høyere mottakelighet for furu borer biller. Alle gule og hvite furutrær er mottakelige for furu borer biller. Opprettholde en sunn treet og hindre eventuelle skader på bark er en god avskrekkende. Når treet er infisert, klippe det ned og ødela den for å hindre angrep spredning til andre trær.