Hovudside

Hvordan får jeg min FedEx Package Må hvis ingen er hjemme for å registrere for det?

by Walther

Hvordan får jeg min FedEx Package Må hvis ingen er hjemme for å registrere for det?

På et eller annet tidspunkt, har du sannsynligvis behandlet frustrasjonen over bare mangler FedEx levering fyr, bare for å få en kode på døren din forklarer at de vil forsøke å levere den neste dag. Selv om du har laget ordninger for å være der for sa drop off, du vet aldri nøyaktig når de vil komme, selv om du er bevæpnet med kunnskap om at et sporingsnummer gir. Heldigvis finnes det både proaktive og reaktive måter å motvirke dette frustrasjon og få pakken din.

Bruksanvisning


•  Velg alternativet for å ikke ha en signatur som kreves, hvis mulig. Dette er spesielt lett hvis du personlig kjenner avsenderen - i motsetning til når et selskap skip til deg - så det er begrenset alternativer med sistnevnte. Både FedEx Ground og FedEx Express tilbyr dette alternativet. Også vurdere å velge for indirekte signatur, noe som letter restriksjoner på hvem som kan eller ikke kan signere. For eksempel vil en samboer eller nabo være autorisert til å signere for deg, eller du kan registrere døren tag og levering personen vil forlate pakken på verandaen din neste dag.

•  Spor pakken med sporingsnummeret på nettet eller over telefon. Både personlige og forretningsmessige forsendelser vil gi deg den informasjonen. Dette er god i at hvis døren tag mangler eller er uleselig, har du muligheten til å se på nettet for å bekrefte hvor pakken.

•  Gå til din lokale FedEx sted som vil holde din pakke. Alt du trenger er en ID og et sporingsnummer. Også, ha døren tag vil hjelpe. Men ring hvis du ikke kan komme til å plukke den opp, og utforske dine muligheter. For eksempel kan du finne deg selv i en arbeidssituasjon der du absolutt ikke kan komme unna, enten for å plukke opp pakken eller være der når levering skjer. Det kan hjelpe å ringe avsenderen også, og kanskje omdirigere forsendelsen til der du vil være.