Hovudside

Hvordan Trim Tilbake en dunete Jasmine Etter en Freeze

by Walther

Den dunete jasmin plante kan trenes som en Vining plante eller som en busk. Økende alt fra 5 til 10 meter høye, generelt synes dette jasmin plante som en åpen, gråtende, spre haug med små, hvite, stjerneformede blomster som danner i klynger. Selv om ikke så duftende som andre jasmin blomster, dunete, eller stjerne, er jasmin en eviggrønn som blomstrer nesten året rundt. En populær landskapet plante over hele verden, er det dunete jasmin innfødt til India og er spesielt populær i delstaten Florida. Trimme den tilbake etter en fryse ved å følge gartner retningslinjer for hvordan å ta vare på frosne planter.

Bruksanvisning


•  La sjasmin for noen dager opp til en uke etter en fryse før beskjæring. Planter kan se skadet etter en fryse, men vil komme tilbake til sine tidligere stater etter et par dager.

•  Kontroller fuktighet i jorda etter fryse, og vann hvis det føles for tørr. Ikke over-vann, men forsiktig helle vann over frossen løvverk å smelte frost. Utføre denne handlingen tidlig på dagen så jasmine bladene har tid til å tørke ut før mørkets frembrudd. Hold jasmin vannet går inn i en fryse, hvis mulig, for å beskytte den. Bladene bør være tørt; men du kan vanne røttene for å holde dem fra å bli dehydrert.

•  Fjern eventuell plantevev etter noen dager eller en ukes tid som vises moste, slimete, illeluktende eller oozy. Trimme tilbake noen deler av sjasmin som er døde eller skadet utover reparasjon. Fordi dunete jasmin er en Vining plante, utføre noen nødvendig vedlikehold beskjæring å trene jasmin i ønsket retning. Knip av ny vekst hvis du ønsker å oppmuntre bushier vekst og optimal blomstringen.