Hovudside

Slik feilsøker en Bobcat 751

by Walther

Slik feilsøker en Bobcat 751

Bobcats traktorer er små, manøvrerbare traktorer utformet for å komme inn i trange rom raskt mens administrerende tung last. Som enhver maskin, Bobcat lastere krever regelmessig stell og vedlikehold. Bobcat 751 er drevet av en diesel motor og benytter en 4-hjulstrekk girkasse og en serie av hydrauliske pumper for å operere selve lastemekanisme. Hver av disse komponentene kan føre til at Bobcat til feil hvis de ikke er riktig innstilt og vedlikeholdt.

Bruksanvisning


•  Lytt til "bankelyder" kommer fra dieselmotoren av enheten. Kontroller oljenivået på motoren. Tilsett mer olje til enheten av oljenivået er lavt. Hell av vannet og erstatte olje og oljefilter hvis motoroljen ser ut til å bli brent eller skittent.

•  Ta ut og inspisere tennpluggene hvis motoren er å ha problemer med å starte eller ikke kjører effektivt. Rengjør hver tennpluggen med en stålbørste. Erstatte eventuelle tennplugger som er mørke, skitne eller ser ut til å bli brent.

•  Ta ut og inspisere luftfilteret er festet på motoren hvis motoren er å ha problemer med å starte. Finn luftfilteret monteringsbrakett og løsne den med en skrutrekker for å løsne filteret. Blast luft over filteret med en luftkompressor for å rense den og fjerne så mye rusk og skitt som mulig. Bytt ut filteret hvis det er for skitten å effektivt rent.

•  Kontroller hvor mye væske i hydraulikkvæske reservoaret av enheten for å avgjøre hvorvidt væske må legges. Legg fluid dersom det er nødvendig. Inspiser hydraulikkslangene til enheten for skadede deler eller ødelagte kontakter. Erstatte eventuelle slanger og koblinger som er skadet.