Hovudside

Hvordan Grow Sable Palmer

by Walther

Hvordan Grow Sable Palmer

Staten tre av både South Carolina og Florida, den sabal palme, eller kål palm (Sabal Palmetto), har lange, grønne blader og en grov, crosshatched bagasjerommet. Når etablert, har dette treet noen sykdom eller pest problemer til problemer med gartneren. I sommer, disse trærne bærer kremhvite blomster. I høst, Sabal Palms har små svarte frukter som inneholder frøene deres. Sabal palmer vokse i USDA Plant hardførhet Soner 8 til 10.

Bruksanvisning


•  Finn en full-eller deltid sol plassering for sabal håndflaten. Disse trærne nyte de fleste jordtyper og tåler både tørke og sand, Beachy forhold. Når etablert, de får ganske høy, så la nok plass for treet å vokse.

•  Grav et hull to ganger bredden og dybden av treets rot ball, fjerne steiner, røtter, ugress og annet rusk fra jorda.

•  Fjern treet fra beholderen og plassere den i den utarbeidede hullet. Juster flaten slik at den ligger vertikalt rett og på samme dybde som det vokste i beholderen. Skyv jord rundt røttene og stammen til komplett planting.

•  Vann treet for å mette jorda. Deretter vann treet for å mette jorda når den blir tørr å ta på. Mens modne kål palmer er tørke-tolerant, unge trær trenger regelmessig vann, siden røttene dø tilbake til stammen etter transplantasjonen.

•  Beskjær av de eksisterende palmeblader for å kompensere for den dieback av røttene. Dette hjelper håndflaten tilpasse seg sitt nye hjem.

•  beskytte din Palm mot frost hvis temperaturen faller under 11 grader Fahrenheit. Bruke en bærbar plass ovn eller varmelampe, eller dekke håndflaten med en frostsikring teppe.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke kan finne en kål palme i en lokal barnehage, bestille en fra en online barnehage eller dyrkere 'katalog. Vekselvis, transplantere en eksisterende liten palme fra et ubebodd sted. Ikke ta palmer fra beskyttede områder som nasjonale eller statlige parker, men; dette er ulovlig.
  • Du kan vokse en palme ved å plante frø i en solrik beliggenhet i høst eller vinter og opprettholde et fuktig jord til frø spirer i to til 12 måneder. Men håndflatene er langsomme dyrkere, så hvis du ønsker et landskap treet, er det best å kjøpe eller transplantere en palme.