Hovudside

Hvordan Plant en markering av Urban & Tropical Busk Trees

by Walther

Hvordan Plant en markering av Urban & Tropical Busk Trees

Som navnet antyder, viser en busk tre egenskaper som er felles for både busker og trær. De er høye, som trær, ofte nå 10 til 20 meter i høyden ved forfall. Men de har flere stammer snarere enn en enkelt hovedbagasjerommet, som busker. Enten du bruker store blader urbane varianter å legge til grøntområder til verftet, eller brightly blomstrende tropiske typer å legge sprut av farge, busk trær definere landskapet. Satt bortsett fra hverandre, trekker hvert tre øyet, opptegning terrenget; plasseres tett sammen, de vokser til å danne en imponerende, iøynefallende hekk.

Bruksanvisning


•  Velg en plantestedet for hver plante. Busk trær vil ha varierende behov for sol og skygge, avhengig av art. Generelt, tropiske busk trær, slik som vanlig fig, gjør best når plantet i full sol, mens urbane busk trær, slik som Forsythia, trives i delvis skygge.

•  Grav jorda på det valgte området med en solid hage spade. Grav et bredt hull på planting området som ikke er dypere enn treets rot ball, slik at settling jord vil ikke føre til at anlegget til å synke.

•  Plass planting sider minst 2 meter fra hverandre. Sette treet busker i en rett linje for å danne en hekk eller grensen. Som trær vokser, vil grenene mesh sammen for å danne en fast vegg av vegetasjon. For en mindre formell ordning, plante treet busker i grupper på tre. La 5 til 10 meter plass mellom hver plante for å holde dem fra å vokse inn i hverandre. Vurdere høyden på treet busker ved forfall, plassere mindre anlegg foran høyere seg for å produsere en lagdelt utseende.

•  Still hver busk tre i midten av et hull. Påfyll planting nettsteder med den utgravde masser. Det er ikke nødvendig å endre jord, som den ekstra organiske matieral discourges rotvekst utover planting området.

•  Hell 1 til 2 liter vann rundt bunnen av hver busk treet. Inspisere anleggene daglig legge akkurat nok vann til å holde jorda ved planting området fuktig. Når busk trær vise tydelige tegn på vekst, redusere planen, vanning to ganger i uken i 20 minutter.

•  Beskjær eventuelle ødelagte eller villfarne grener på planting tid. Bruk et par skarpe beskjæringssakser til klipp av eventuelle skadede blader, slik at resten av treet busk intakt. Ikke fjern grener for å kompensere for røtter tapt under transplantasjon.