Hovudside

Ved å plante løker i California

by Walther

Ved å plante løker i California

Timing er viktig å kunne plante løker. En av fordelene med en California hagen er at klimaet favoriserer helårs planting. Å dyrke planter i California, kan du plante blomsterløk i løpet av våren eller om vinteren.

Våren Planting


Plante løker i løpet av våren for å gi midten til slutten av sommerblomster. Våren planting er også en ideell tid å plante grønnsaker i California, som temperaturene er moderate og jorda er fortsatt fuktig. Den beste tiden for våren planting er etter siste frost, men spesielt mellom mars og mai.

Vinter Planting


Tidlig vinter planting er ideell for Central California til Sør-California. På grunn av klimaet, betyr jord ikke fullt fryse i løpet av tidlig vinteren, noe som vil tillate pærer for å etablere i jordsmonnet. Hvis du ønsker å vokse Snøklokker, tulipaner eller krokus for en fjær blomstre, deretter plante løkene i tidlig vinter er avgjørende. Hvis du bor i sentrale California, vurdere å plante tidlig i vinter eller desember. Hvis du bor lenger sør, kan du plante vinter pærer hele veien gjennom februar. På grunn av kjøligere klima, hvis du bor i Nord-California, vurdere å plante disse pærene i midten til slutten av november, eller før den første fryse.

Geografi


Ved valg av pærer som du ønsker å plante i enten vår eller vinter, sørg for at du sjekke det amerikanske Department of Agriculture Plant hardførhet Zone Map for din nøyaktige posisjon i California. Hvis du vet at USDA sone, kan du velge planter som vil trives i ditt område og oppdage den beste planting tid for den aktuelle planta € ™ s pærer. California er i USDA anlegget hardførhet soner 5b gjennom 10b.