Hovudside

DIY Shoe Organizer

by Walther

DIY Shoe Organizer

Lagring av sko kan presentere et problem. I mange husholdninger, folk kastet skoene sine på et teppe i nærheten av foran eller bak døren av hjemmet. Noen ganger kan det ta flere minutter av rotet gjennom bunken for å finne et par matchende sko. Ved å lage din egen sko arrangør, kan du ikke bare holde sko og støvler velordnet men også bruke arrangøren prosjektet som en måte å lære barn om deres venstre og høyre fot.

Eksisterende objekter


Bruke flere husholdning objekter, kanskje noen allerede i ditt hjem nå, som skooppbevaring. En halv-høyde bokhylle gjør en utmerket sko arrangør, og sin aller øverste hylle kan romme hatter og hansker i tillegg. Plassere de tyngre og våtere støvler og sko på nederste hylle, og minne alle om ikke å kaste sine sko på hyllene, men heller plassere dem pent på en hylle. Henge noen høyhælte sko på sterke tråd kleshengere --- bare henge skoen ved hælen. To par bør passe på en kleshenger.

Bygg din egen


Hyller gjøre stor skooppbevaring. Plasser en enkel hylle ved siden av inngangsdøren for å bidra til å få familiens sko organisert. Fest bøyelig metall L-bukseseler til DIY hyller. Installere din første hylle ca 8 inches av gulvet ved hjelp av to av metall L-bukseseler, som vil gi rom for en rad med sko på gulvet. Hvis du ikke kan skru L-bukseseler til en trevegg stud, bruke gips ankere for å gi dine hyller en bedre hold. Sette opp et stykke av plast for å beskytte veggen mot vann og smuss. Legg til så mange hyller som du tror du kan trenge.

Barnesko


Bruk en hvit plastmatte om en fot bred og fire meter lang for å hjelpe små barn ikke bare å organisere sine sko, men også lære sin venstre fot fra sin rett. Få barna til å plassere sine sko på matten og spore rundt skoen med en svart markør. Med markør, skrive en L inni hver venstre sko og en R inni hver riktig sko. Forklar at barna trenger å holde sine sko organisert på matten, med høyre og venstre sko på rett sted. Belønne dem hver gang de organiserer sine sko på deres mat; snart vil de kjenne sin venstre fra sin høyre sko uten hjelp.