Hovudside

Hvordan å reparere en ødelagt Underground vannlinjen

by Walther

Hvordan å reparere en ødelagt Underground Water Line. Hvis du mistenker at vannrør lekker fordi vannet regningen har gått gjennom taket, det er en fuktig eller gjørmete flekk på plenen og resten av tunet er knusktørt eller du faktisk kan se vann sprøyting opp gjennom bakken, du kan ta flere skritt for å reparere skaden. Det er ikke utrolig lett å reparere en ødelagt jordisk vann linje, men det er gjennomførbart.

Bruksanvisning


•  Finn stedet. Denne oppgaven er lett hvis du har "Old Faithful" eksploderer i front yard. Hvis din første hint var bare en høy vannregningen, så har du litt av en oppgave. I tørt vær kan du alltid finne to ting - den første er septiktank og den andre er en ødelagt jordisk vannlinjen. Se hvor gresset er grønnere. I våt og stormfullt vær, sjekk bakken for flekker med vanndammer eller mykere jord.

•  Slå av hovedsperre når du finner lekkasjen. Hvis du er i byen du trenger noen fra byens vannverk for å gjøre dette. Hovedventilen er i gården, og de har et spesielt verktøy. Hvis du er i landet uten tilgang til byen vann, så må du slå av eller koble fra pumpen.

•  Grav en grøft langs området som viser tegn til vann lekker. Gå ned dypt nok til du avdekke røret. Tømme røret flere meter foran lekkasjen og bak det. Grave ned en fot under røret. Når du gjør en reparasjon til underjordisk vann linjen du trenger for å eksponere mer enn bare et sted som lekker.

•  Kontroller linjen for slitasje, foruten området av lekkasjen. Vanlige røtter kan forårsake skade på rørledninger på ett sted, men gjør ingen skade på andre. Vurdere muligheten for å erstatte hele røret fra gaten til huset.

•  Skjær ut stedet som lekker; gjøre det minst 6 inches på hver side av lekkasjen. Få stive kobberrør for seksjonen. Hvis du har til å kjøpe rør i lengre lengder, for eksempel fem-fots lengder, kan du like godt bruke det hele. Skjær nøyaktig måling innen 01.16 til 01.08 tommer kortere. Du trenger litt slingringsmonn. Vaske av weatherproofing på det gamle røret. Sand alle ender, inkludert endene av røret som skal legges og det eksisterende røret.

•  Sand innsiden av to slip koblinger som passer røret med en spesiallaget stålbørste for denne prosedyren. Skyv muffene på nytt rør inn mot midten av røret. Montering av den nye underjordiske vannlinjen røret på plass og skyve glidekoblingen, slik at en halvdel av hver kobling er i det gamle rør og den andre er på ny.

•  Varm koblingen i sentrum fra undersiden med en propanbrenner og som du gjør sette en bit av blyfritt loddetråd fra spolen, oppå kanten av koplingen som kobles til det gamle røret. Når du ser lodde drypp fra bunnen av det felles, sette lodde oppå den andre kanten av koplingen på den nye rør side. Gjør dette på begge koplinger. Værbestandig med en tjære basen isolator på den nye delen.