Hovudside

Hvordan Grow Pumpkins på en Trellis Netting

by Walther

Hvordan Grow Pumpkins på en Trellis Netting

Mens standard størrelse gresskar krever en stor plass til å vokse, andre varianter, for eksempel Jack-Be-Little og Baby Boo, er mindre og krever mindre plass. Faktisk, fordi gourds ikke får tung, du kan til og med trene disse gresskar vinstokker å vokse opp et espalier netting. Espalier netting er laget av vevd nylon strukket mellom to innlegg. Når den ikke er i bruk, folder nettingen opp og krever lite plass til å lagre i et verktøy skur eller et skap.

Bruksanvisning


•  Identifisere en planting sted for gresskar tross alt trusselen om frost passerer i løpet av våren. Området trenger full sollys i minst fire til seks timer per dag og godt drenerende jord.

•  Dig en 12-tommers dypt hull på baksiden venstre side av plating området ved hjelp av en post digger. Sett inn en 5- til 6 meter høye treskåk inn i hullet og etterfylle med jord. Stomp ned på jorda til å pakke det tett. Installere en annen identisk pol på bakre høyre side av planting området.

•  Åpne trellis netting og veve et medium gauge gjennom toppen raden av nettingkvadratene som arbeider fra en side til den andre. Ledningen gir nettingen ekstra støtte.

•  Wrap ene enden av ledningen rundt toppen av venstre stolpe tett og vri den frie enden rundt seg selv for å sikre det. Plukk opp den andre enden av espalier netting og heve den til samme posisjon som venstre side. Vikle kabelen rundt høyre stolpe på samme måte for å sikre det. Skjær av overflødig ledning med saks.

•  Lag en hevet jordhaug som kjører lengden av planting området og som er plassert seks inches bort fra espalier netting. Haugen bør være minst 6 til 8 inches høyere enn bakken.

•  Plant gresskarkjerner i toppen av haugen ved å opprette en 1-tommers-dypt hull og dekker frø helt. Plass hver gresskar frø 8 til 12 inches hverandre.

•  Vann jorda godt etter planting og så ofte som nødvendig for å holde det fuktig til frøene spire, deretter redusere vanning til bare i perioder med varmt, tørt vær.

•  Vent til gresskar vinstokker vokse til mellom 6 og 8 inches høy og bøye dem tilbake forsiktig å tre topper gjennom espalier netting. Vinrankene vil vikle seg rundt på nettet som de vokser.

Tips og advarsler


  • Hvis du bor i en sørlige delstaten, vente til juli for å plante gresskarfrø.