Hovudside

Hvordan til å plante trær i løpet av høsten i Texas

by Walther

Hvordan til å plante trær i løpet av høsten i Texas

Varmen fra Texas somre er stressende for mange planter, men det er spesielt vanskelig på de som prøver å etablere sine røtter systemer. Trær plantet i våren kan ikke utvikle nok røtter til å holde dem hydrert når Texas sommer beveger seg i. Sen høst eller vinter er ideelle treplanting sesonger i Texas, sier sentrale Texas mester gartner Melody Fitzgerald. Unge trær plantet i høst eller vinter vil ha flere måneder å synke sine røtter inn i Lone Star State jord før ting virkelig varme opp.

Bruksanvisning


Forbereder å Plant


•  Bestem den beste plassen for treet. Vurdere sin endelige høyde og spredning, så vel som dens lys kravet. Plassere den der den ikke vil true noen strukturer som det vokser, og dens skygge vil ikke være et problem for de andre plantene.

•  Grav et hull med spade. Gjør det doble bredden, og så dypt som høyden, av treets rot ball. Hold jorden tilgjengelig for bruk som tilbakefylling.

•  Fyll hullet med vann og sjekke sin drenering hver time. Hvis det fremdeles inneholder vann etter to timer, har du et nettsted med utilstrekkelig drenering. Finn et annet sted hvor din treets røtter ikke vil drukne.

•  Fyll en bøtte med vann. Pakk treets rot ball eller ta treet fra potten sin og legg den i bøtta til røttene er gjennomvåt. Fjerne treet fra bøtte. Forsiktig skrape eller skylle de resterende jord fra sine øverste-fakkel-røtter. Slappe av, eller bruke dine clippers til avklipt, noen røtter pakket rundt stammen. Forlater dem på er potensielt dødelig.

Planting


•  Løsne kantene av hullet og plassere treet i den. Bruke spade for å fylle hullet med jord du satt til side etter å grave det. Fyll hullet til like under røttene fakling fra stammen.

•  Lag et basseng rundt kanten av hullet med en 4-tommers skjerm med høy jord berm (møne). Fylle bassenget med kompost eller strimlet bark. Pass på å ikke blande bark eller kompost i jorden i hullet.

•  Fyll bassenget med vann for å bosette jorda rundt treets røtter. Gir treet en halvliter til en liter vann hver dag for den første uken. I den andre uken, vanne det annenhver dag med 1 til 2 liter vann. Skjære tilbake til en gang hver tredje dag i tredje uke, gir det 2 til 3 liter om gangen. Ukentlig vanning vil være tilstrekkelig etter at.