Hovudside

Slik gjenoppretter Laminat Wood Flooring

by Walther

Laminat tregulv gir hjemmet utseendet på løvtre, uten bekostning. Gulvet kommer i forskjellige farger, stiler og farger, laget for å ligne ulike typer hard. Med riktig stell og vedlikehold, kan gulvene vare i flere tiår. Gulv i høy trafikk områder av ditt hjem er spesielt utsatt for skader, inkludert riper og skraper. Gjenopprette laminat tregulv skjuler disse problem flekker og gir gulvene en ny glans.

Bruksanvisning


•  Bland oppvaskmiddel og kjølig vann i en plastbøtte. Vaske gulv med denne løsningen, ved bruk av en standard mopp. Gå tilbake over gulvene med friskt vann, skylle bort såperester igjen av oppvaskmiddel.

•  Tørk etasjer med en frotté mopp. En frotté mopp har en myk hode som er mye mykere enn en tradisjonell mopp hodet. Det Interesserte forsiktig gulvet, etterlater en fin glans som ser naturlig ut.

•  Spot behandle flekker på gulvet med destillert hvit eddik helles i en plast spray flaske. Sikte flasken direkte på flekker og trykk ned. Gni eddik rundt på flekker med en myk klut. Skyll med rent vann og tørke flekker med en myk klut.

•  Påfør et jevnt lag med laminat restaurering produkt. Tilgjengelig fra de fleste hjem forbedring butikker og jernvareforretninger, dette flytende produkt fjerner riper og andre skader mindre overflate. Gni væsken på gulvene med en tørr klut.

•  Poler gulvene med en polsk spesielt utviklet for laminatgulv. Påfør blandingen med en myk mopp eller en myk klut. Tørk bort overflødig polish med en tørr klut. Den polsk gir laminat tregulv en lys og skinnende utseende, lik når gulvene ble først installert.

Tips og advarsler


  • Aldri bruk sterke kjemikalier eller slipende rengjøringsmidler på laminat, inkludert rengjøring produkter designet for badet. Disse produkter i betydelig grad kan skade laminatet.