Hovudside

Slik feilsøker Utenfor Night Lights

by Walther

Slik feilsøker Utenfor Night Lights

Utendørs natt lys kommer i en rekke former. Fra sensor-aktivert sikkerhet lys til solcelledrevne dekorative lamper, vil alle typer utvendig lys slutter å virke på enkelte punkt. Avhengig av type lys, kan problemet være relativt enkelt å fikse. Lysene som inngår i en hjemme-sikkerhet system kan være mer komplisert å reparere. Fikse din utendørs natt lys eller identifisere problemet bør ta under en halv time.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til lys. Åpne bakdekselet med en skrutrekker og ta en titt på innsiden. Sjekk det grunnleggende først: Prøv en ny pære i lyset. Bruk en klut til å håndtere pære. Teklight, en halogenpære selskapet, sier direkte håndtering av en halogenpære later huden oljer bak som kan føre til at pæren mislykkes for tidlig.

Avgjøre om noen vann eller annet materiale har funnet en måte inn i lyset casing og kortsluttet kretsen. Rengjør inne i lampen eller fjerne den fra stativet og fjerne vann. Sjekk pæren tilkoblinger for tegn på korrosjon eller andre skader.

•  Sjekk om andre kamper på samme krets ikke fungerer. Circuit Detective, en online ressurs for feilsøking hjem elektriske problemer, tyder på at hvis ett lys på en krets ikke fungerer, er det beste løpet for å erstatte dette lyset. Hvis alle inventar på en krets ikke fungerer, tilbakestiller eller erstatte bryteren for å prøve og løse problemet.

•  Hvis feil lys er en sikkerhet lys, sjekk bevegelsessensor. Noen ganger sensoren kan rett og slett trenger en tørk med en klut for å gjenopprette sin gjenkjenning evner. Kontroller at sensoren peker i riktig retning, og har ikke blitt blåst av målet. Ifølge X10, en sikkerhet lys forhandler, noen lys har problemer med å oppdage direkte nærmer bevegelse. Vinkel sensoren slik at bevegelse må bestå av sensoren. Sjekk halogen pære hvis du rengjør sensoren ikke gjenopprette funksjonaliteten.

•  Tørk av solcellepanel på soldrevne lys. En oppsamling av skitt eller mose kan hindre solcellepanel fra lagring av solens energi tilstrekkelig. Åpne dekselet, hvis man er til stede, for å få tilgang til og endre pære og sjekke om noen vann har lekket inne. Hvis det er mulig, tom vann fra huset og / eller endre pære. Ta lyset inne for å tørke ut.

•  Ring en elektriker. Hvis ingen av de ovennevnte trinnene løser eller gi en indikasjon på problemet, bør du vurdere å ringe en profesjonell til å sjekke ting over.

Tips og advarsler


  • Vær sikker på at strømforsyningen er kuttet før undersøke noen lys. For å være helt sikker, bør du vurdere å stenge av strømmen til hele huset før undersøke noen lys kablet til hovedstrømforsyningen.