Hovudside

Slik installerer Betong Pool Skimmere

by Walther

Slik installerer Betong Pool Skimmere

En skimmer er en åpning i siden av svømmebassenget vann trenger inn i filtersystemet der. De skimmer feller og beholder rusk, feil og blader, slik at bare vann med ørsmå partikler til å flyte gjennom i filtreringssystem. Når du installerer en skimmer til din betong basseng, sikre ønsket spot er lett tilgjengelig for reparasjoner. For best resultat, drenere vannet ut av betong basseng før du starter installasjonen.

Bruksanvisning


•  Finn et sted 6 til 8 inches fra kanten av din betong basseng hvor du vil installere skimmer. Sikre alle vann i bassenget faller flere inches under valgte punktet.

•  Hold malen som følger med skimmer kit mot ønsket sted på veggen og spore sin disposisjon. Også spore plasseringen av sine skruehullene på veggen. Hvis skimmer kit inneholder ikke en mal, rett og slett holde enheten mot veggen og spore sin disposisjon.

•  Skjær gjennom basseng duken og betongvegg langs konturene, ved hjelp av et konkret sag og diamantkutte bit. Bruk vernebriller når du skjærer hullet for å hindre skade. Oppretthold et jevnt trykk når du skjærer gjennom betongveggen.

•  Bruk en 4-kilos slegge i sentrum av den scoret omrisset å bryte betong. Fortsett denne prosessen til å hamre på veggen, jobber sakte langs kantene for å hindre sprekker i veggen rundt. Fjerne kantene på omrisset ved hjelp av en meisel og hammer.

•  Bore pilot hull gjennom de merkede skruehullene på veggen, ved hjelp av en drill og mur bit.

•  Skyv midlertidige skruer i hullene for å feste liner og hold på plass. Disse skruene er utstyrt med basseng skimmer kits.

•  Still skimmerâ € ™ s gummipakning over bassenget veggen, og gir sine hull matche opp mot pilothull. Denne gummipakning holder vann siver gjennom i hullet. Plasser skimmer på forseglingen, med sine hull som samsvarer med tilsvarende hull gjennom pakningen og vegg.

•  Skru hver midlertidig skrue og erstatte med skruene skimmer installasjon som følger med skimmer. Sørg for at du setter inn hver skrue gjennom poola € ™ s indre kant. Alle må passere gjennom liner, vegg og skimmer.

•  Sett frontplaten på skimmer og sette inn skruer gjennom å feste den til veggen. Bruk en dråpe epoxy for å tette gapet mellom skimmer og frontplaten. La epoksyen herde i henhold til den tid som er angitt på skiltene før du legger vann i bassenget.