Hovudside

Hvordan å gjøre Blast Rengjøring

by Walther

Blåserensing er anvendelsen av sand eller vann sprengt ved en overflate ved høye trykk for å fjerne fast-on rot, slik som tyggegummi, eller for fjerning av maling. Sprengning er ikke bare brukes til rengjøring, men det kan også brukes til å tre- alder eller murverk kunstig.

Bruksanvisning


•  Forstå at ulike overflater og forskjellige stoffer krever ulike teknikker for fjerning. Også forstå at sprengnings kan gjøres med vann, luft, sand, tørris eller kalsiumkarbonat. Vær forberedt på å bruke ulike typer blast rengjøring for å fjerne fast-on stoffer.

•  Fjern graffiti ved å dekke inn den aktuelle graffiti-fjerning kjemisk, og deretter sprenge rense bort med jetfly av et vann og sand blanding. Grafitti-fjernings kjemikalier er forskjellige fra malingsfjernere på grunn av de flater de brukes på, men de er giftige, slik at en ansiktsmaske må bæres under bruk. Sanden vil etse bort lag av overflaten av malingen. Bruk en kopp sand for hver 3 kopper vann du legger inn i blåserensing maskin.

•  Bruk blanding av sand og vann for å fjerne tyggegummi fra overflater i tillegg. For betong og fortau, kan du bruke mer sand, men for mer dyrebare overflater, bruker bare en liten del av sand for å beskytte overflaten fra avansert erosjon.

•  Bruk sandblåsing maskin fylt med vann for å sprenge vannstråler på utsiden eller hjemme eller på kontoret for å fjerne mugg eller alger som kan vokse der. Rene kjellergulv i en lignende måte, men sørg for å tørke gulvet grundig og plassere en avfukter tørke gulvet for å hindre mugg og mugg fra å returnere.

•  Eksperimenter med sandblåsing maskin fylt med sand og etse design i sand, betong og metall. Prøv å konsentrere jet stream ved å justere munnstykket for å lage mindre linjer og forskjellige design på klasse og metall.

Tips og advarsler


  • Bruk vernebriller til alle tider når du opererer sprengnings maskinen for å forhindre partikler av sand, eller overflaten som rengjøres, fra bla i din eyes.Remember at blåserensing gjør at enkelte materialer for å erodere raskere enn de ville naturlig, så gjør ikke konsentrere seg om ett sted for lenge, eller du kan la et stort hull i overflaten.