Hovudside

Slik feilsøker & Test jordfeilbryter Breakers

by Walther

Slik feilsøker & Test jordfeilbryter Breakers

En Jordfeilbryteren er en type beholder som kommer med sin egen interne bryter, som automatisk slår seg av hvis det er en kort eller makt kirurg i kretsen den er koblet til. Tilgjengelig i 15 og 20 amp størrelser, er GFCIs installert i kjøkken, bad, vaskerom, utearealer eller noe annet sted hvor det er en høy bruk av vann. Feilsøking GFCIs innebærer å sjekke deres ledninger, og ved hjelp av Test / reset knapper på fronten av hver enhet.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til GFCI ved å bla bryter som leverer strøm til den kretsen. Strømbryteren er plassert i hjemmet sikringsskapet, enten på en yttervegg eller i kjelleren / kjelleren området. Bekrefte at GFCI har ingen makt ved å plugge i en elektrisk enhet. Velg en enhet som ikke har noen backup batteridrift.

•  Skru ut GFCI overflateplate, med en skrutrekker. Fjern skruene som holder den GFCI til veggboksen, og trekk forsiktig ut GFCI fra boksen. Se på hver ledning koblet til sin terminal skrue, inkludert jordledningen. Sørg for at hver terminal skruehodet er tett festet til wire. Hvis ikke, stramme skruen hodet med skrutrekkeren.

•  Se etter støv og fukt på baksiden av GFCI, eller i veggboks. Hvis det er noen, tørke det bort med en fille. Se på de svarte og hvite ledninger koblet til gfci sin klemmeskruene. Hvis det er bare to svarte / hvite ledninger, sørg for den sorte ledningen er koblet til messing terminal merket Line, og den hvite ledningen er koblet til sølv terminal merket Line.

•  Slå på sikringen i sikringsskapet hvis det er to sett med svarte og hvite ledninger koblet til GFCI. Trykk på en spiss av en krets tester til messing skruen merket Line med svart ledning festet, og testeren annen spiss til sølv polskrue merket Line med hvit ledning festet. Berør krets testeren utstikkerne til det andre settet med messing / sølv klemmeskruene merket Load med svart / hvite ledninger festet. Linje terminaler bør gjøre testeren lyset går på, og de Load Forbindelsene skal gjøre testeren lys bo utenfor. Hvis dette ikke skjer, er det GFCI feilkoblet og må rewired. Slå av bryter, installere jordfeilbryteren til veggboksen og sett på sin frontplaten.

•  Koble en fungerende bærbar elektrisk apparat i hvert sett av gfci front sporene én etter én, og slå den på. Trykk på testknappen på forsiden av GFCI. Dette vil slå av (tur) GFCI, også slå av apparatet. En klikkelyd skal bli hørt når denne knappen trykkes. Trykk på Reset-knappen på forsiden av GFCI. Dette vil slå GFCI igjen, også slå på apparatet. Hvis GFCI slås ikke av når testknappen trykkes inn, eller GFCI ikke slå tilbake på når Reset-knappen trykkes inn, er det GFCI defekt og må skiftes ut.

Tips og advarsler


  • Hvis GFCI fungerer som den skal, utføre Test / Reset sjekk en gang i måneden.