Hovudside

Hvordan lage en Outdoor Pool Shower

by Walther

Hvordan lage en Outdoor Pool Shower

Enten du ønsker å skylle av før du drar ut i bassenget for å holde svette eller kroppen olje ut av vannet eller ønsker å vaske klor ut etter å ha tatt en dukkert, en praktisk utendørs dusj kan du enkelt skylle av når du vil. En utendørs dusj kan installeres ved hjelp av utendørs slange stuss, noe som gjør prosjektet raske til å fullføre. Med noen enkle verktøy og materialer, kan du lage en forfriskende dusj i hagen din som familie og gjester kan bruke når de nyte bassenget.

Bruksanvisning


•  Wrap rørleggers tape rundt de gjengede endene av en 1/2-tommers diameter galvaniserte rør. Hver ende av røret må funksjonen tråder å feste til vann kran og dusjhode. Lengden på røret avhenger av hvor høyt oppe på veggen du vil at dusjhodet.

•  Fest en albue i den øverste enden av røret for å ligne en krok. Træ enden av dusj med rørlegger tape og feste til albuen. Sikre en andre albue til bunnen av røret, med åpningen av albuen vender mot spissenden.

•  Fest en mannlig rør adapter for å kombinere albuen til vann kran. Stram med en skiftenøkkel for å sikre at det ikke er noen lekkasjer.

•  Fest røret og dusj til veggen med C-formet rør kleshengere. Bor kleshengere til veggen for å holde røret på plass. Fest en avrundet dusjforheng stang til veggen for ekstra privatliv, og dekke utendørs dusj med et værbestandig dusjforheng.

•  Plasser grus i dusjområdet for å filtrere vann i jorda for å hindre flom hvis dusjen er i en hage plassering. Betong eller steinfliser også fungere godt hvis en dusj er plassert på en gårdsplass, men bruke en teak dusj mat for å hindre slipping.

•  Installer håndkle kroker rett ved siden av dusjen til å henge håndklær opp når du dusjer.