Hovudside

Hvordan resirkulere og gjenbruk Materials

by Walther

Hvordan resirkulere og gjenbruk Materials

Resirkulering og gjenbruk av materialer er ikke bare grønt, men det hjelper deg å spare penger i tillegg. Det er mange materialer rundt i huset som kan ha en annen bruk før kaste dem. Kommunene også bidra til å rydde opp i miljøet ved å tilby curbside resirkuleringsprogrammer. Resirkulering bare ett tonn papir sparer 17 trær og 7000 liter vann.

Bruksanvisning


•  Ring din lokale kommune for å finne ut hvilke dager de plukker opp resirkulering og å be om en resirkulering bin hvis du ikke har en. Du kan også sjekke med ditt lokale bibliotek for offentlig informasjon om lokale resirkulering og planene sine. Visse typer plast kan ikke resirkuleres, så spør din resirkulering tjeneste som plast de tar.

•  Separer alle resirkulerings materialer av glass, plast og papir. Sørg for å rengjøre og skylle alle dine gamle flasker eller de kan ikke bli plukket opp.

•  Gjenbruk produktbeholdere så ofte som mulig. Bruk gamle egg kartonger som frø startere på våren ved å fylle dem med jord og sette dem i din vinduskarmen for å få sollys. Dette vil tillate deg å få et forsprang på planting sesongen. Mange gjenvinnings kommune programmer ikke resirkulere polystyrenskum, ofte kalt isopor, så det å finne nye bruksområder for disse ikke-resirkulerbare elementer vil bidra til å redusere søppel. Skjær gamle melk mugger i to og bruke dem som forretter for større hageplanter som for eksempel tomater. Resirkulere den øverste halvdelen av mugge i din gjenvinning container. Ifølge Ecology Center, gjenbruk av plast har en større innvirkning på deponi avfallsreduksjon enn resirkulering, så gjenbruke så mye du kan.

Tips og advarsler


  • Gjenbruk gamle "søppel" elementer ved å gjøre dem til kunst. Vær kreativ ved å besøke nettsteder som fremmer praksisen.
  • Før du kaster bort noen varer, prøve å finne noen andre som kan bruke elementet eller donere det til veldedighet.
  • Bruk en bioklipper å slå gresset i umiddelbar mulch, som vil fungere som gjødsel for din hage.