Hovudside

Hvordan å reparere en dør Strike Plate

by Walther

Gjennom hele dagen du åpner dører og lukke dører. De klinke og vi slår låser for å holde folk ute. Du kan lukke dem å holde brisen ut eller regn hvis det blåser feil vei. Du lukker døren til kontoret for å holde ut støy. Noen ganger, skjønt, døren vil ikke lukke. Ett av problemene kan være at streiken plate har returnert ut av stilling eller faktisk flatet veden under det på grunn av så mye bruk. Dette er en enkel løsning for hus.

Bruksanvisning


•  Undersøk streiken plate. Dette kan gjøres ved å lukke døren. Se på hvor døren pinnen sitter. hvis døren pinnen ikke sitter inne av streiken plate sentrum gap, vil ikke døren bli lukket.

•  Ta streiken plate fra dørkarmen med skrutrekkeren. Det er bare to skruer involvert. Streiken plate bør passe flukt med dørstolpen. Hvis det var ikke så må du mellomlegg det å gjøre det flush.

•  Plasser en liten del av avstandsstykket på toppen og bunnen av døren pinnehullet. Plasser streiken plate der du fjernet den. Se om det er flush. Hvis det er ikke skylle legge til en annen mellomlegg. Fortsett denne prosessen til streiken plate er flush.

•  Hold streiken plate på plass og skru til skruene tilbake igjen. Pass på at den er i flukt med streiken plate.