Hovudside

Slik reparerer skyve dører

by Walther

Slik reparerer skyve dører

Reparere en skyve patio døren er ikke vanskelig med mindre knust glass er involvert, og selv da den vanskeligste delen av jobben er å løfte døren ut av sporet og så inn igjen. Et knust vindu er en av flere problemer som nødvendig dør fjerning; de andre er dør roller hang-ups og sporing problemer. Når døren er av, vil nærmere undersøkelse av valser og sporing montering hjelpe finne din skyve problemet.

Bruksanvisning


•  Ta tak i skyve patio døren på hver side, heis, og trekker innover, og løft igjen for å fjerne døren fra øvre spor. Hvis døren er vanskelig å løfte, finn skrue åpninger på bunnen av rammen og bruke en Phillips eller flat skrutrekker til å løsne rulleskruer. Prøv å løfte igjen.

•  Test hjulene for ytelse når døren er ute av sporet. Sørg for at de ruller fritt og ikke er skadet. Fjerne ødelagte hjul ved å skru ut skruene på døren bunnen med skrutrekkeren, tar seg ikke å demontere rammen fra glasset. Installere nye hjul i det motsatte av hvordan du fjernet dem.

•  Rengjør ut sporings forsamlingen med en fille, fjerne skitt, dyrehår eller annen oppbygging. Et spor reparasjonssett vil dekke et spor som ikke er for sterkt skadet, og lar døren til glir ordentlig, gjenopprette en jevn gli.

•  Mål høyden av et knust glass panel med et målebånd, som måler fra topp til bunn, og deretter legge til 1/2 tomme på hver ende for å inkludere den delen inne i rammen. Måle bredden, igjen å tilsette 1/2 cm til hver side. Måle tykkelsen vinduets

•  Ta av skjermen døren hvis det knuste glasset er i den stasjonære panel. Finn metall stykke over det faste panelet som hindrer utenforstående fra å fjerne døren, og lirke den opp med en flat skrutrekker. Ta ut skruene fra innsiden av dørkarmen for å fjerne den faste panelet. Nå er du klar til å løfte døren ut, ved hjelp av et brekkjern for å løsne den om nødvendig. Ta tak i døren på hver side og løft panelet så langt opp i sporet som det vil gå, så vinkel bunnen av døren mot deg og trekk den ut fra sporet ovenfor.

•  Legg døren med knust glass over et stort bord for støtte. Fjern skruene fra motsatte hjørner, øverst til høyre og deretter venstre. Løsne rammen og ta ut gummi stripe som går rundt glasset panel. Skille de to halvdelene av rammen og du skulle ende opp med to L-formede stykker. Legg ut erstatning glass, la siden og toppen overheng fra bordet, slik at du kan jobbe med akkurat den L-formede delen. Installer gummilist langs de to kanter, og trykk deretter på L-rammen tilbake på plass med en gummihammer. Gjør det samme på den gjenværende L-formede delen og erstatte alle skruer, med en skrutrekker.

•  Sett den stasjonære delen av døren ved å løfte den opp i sporet i det øvre sporet. Hold døren i en vinkel samtidig øke den, før du kan hvile det igjen på det nederste sporet. Installere den faste bånd og erstatte den utenfor cap. Gjenta døren installasjonsprosessen for den glidende del. Denne gangen la de beste hjulene falle tilbake i den øverste sporet, og sette de nederste hjulene inn i sporene på den nederste sporet.

Tips og advarsler


  • Bruk et teppe under for å beskytte den nye stykke glass mens du arbeider med den.
  • Glassene er tilgjengelig i standard størrelser, så det å finne den riktige match bør ikke være vanskelig.
  • Bare installere sikkerhetsglass i en glidende patio døren.