Hovudside

Hvordan du rengjør en porselensemalje platetopp

by Walther

Hvordan du rengjør en porselensemalje platetopp

Porselensemalje vises i en rekke forskjellige objekter, fra badekar til toaletter og til og med topper. Hvis du har en porselen platetopp som må renses, kan du oppleve at vanlig såpe og vann bare Dona € ™ t få jobben gjort. Heldigvis, du sannsynligvis allerede har de vanlige husholdningsartikler som er nødvendige for å rydde opp i platetopp og at det ser ut som ny.

Bruksanvisning


•  Hell hvit eddik i en sprayflaske, og spritz den rundt porselensemalje platetopp. La eddik å sitte et øyeblikk for å løsne opp fett og mat spruter som kan bli sittende fast til platetoppen.

•  Clear avblåsingsventilen fra porselen emalje med en fuktig klut.

•  Spe oksygen blekemiddel med vann. Selv om den eksakte målinger kan variere avhengig av merke av oksygen blekemiddel du bruker, er en trygg blanding typisk 6 oz. oksygen blekemiddel for en gallon av varmt vann.

•  Fukt en klut med blekemiddel, og spre den flat over porselen benkeplate. La den sitte i ca 15 minutter. Ved slutten av denne tidsperioden, dypp rag tilbake til blekemiddel, og dekker en annen del av porselen med mettet, avflatet fille. Gjenta denne prosessen til hele komfyrtoppen har blitt bleket.

•  Skrubb den våte platetopp med en rengjøringsbørste for å fjerne gamle flekker og å bringe frem den opprinnelige fargen på porselen emalje.

•  Skyll porselensemalje toppen grundig med en ren fuktig klut for å fjerne overflødig blekemiddel som kan forbli på overflaten.