Hovudside

Hvordan bygge en Charcoal BBQ Pit

by Walther

Hvordan bygge en Charcoal BBQ Pit

Bakgård grilling groper er ekstremt populære. Alle elsker en BBQ. Steking pølser, marshmallows og biffer over din egen kull BBQ pit er den perfekte måten å tilbringe kvelden med familie og naboer. Heldigvis er det enklere enn du kanskje tror å bygge din egen BBQ pit. Du kan selv gjøre det i en helg.

Bruksanvisning


•  Finn riktig plassering i bakgården for BBQ pit. Se etter et sted vekk fra overliggende trær, elektriske ledninger, tre gjerder og busker. Sørg for at det er omtrent 50 meter fra en bygning.

•  Finn et nivå sted. Mål opp en sirkel som er 4 til 6 meter i diameter, avhengig av hvor stor du vil at brann pit. Grave opp en fot av skitt fra sirkelen. Helle seks inches av grus og 4 inches av sand inn i ildstedet hullet. Tamp ned sand og grus med en hånd sabotasje verktøy. Brann gropen er to inches dyp, slik at du kan stille dine klosser opp i sentrum.

•  Kjøp murstein som kan stables, sikringsanlegg og formet som et avrundet trekant slik at når du legger dem side ved side de skaper en sirkel. Lå det første laget av murstein i sirkelen med ryggen opp mot 2-tommers kant av skitt. Bruk et nivå for å sørge for at de er helt i vater. Bruk en gummihammer for å trykke ned en murstein eller legge mer grus under en murstein som er for lav, inntil alle mursteinene er nivået i sirkelen.

•  Legg den neste lag av murstein overlappende leddene i det nederste laget. Fortsette å gjøre din brann pit høyere ved å legge flere lag av murstein, og nådde en høyde på ca 20 inches. La noen få ½-tommers hull mellom 6 til 10 klosser for luftstrømmen inn i pit.

•  For en kraftigere pit, bruker murverk lim i mellom hvert lag av murstein. Påfør murverk lim med en fugepistol.

•  Shovel i 4 inches flere av grus i brann pit for å stabilisere midten av ringen. Vent 48 timer før å ha din første brannen å la mur sement tørke. Sette stabler av trekull i gropen. Kjøp en runde grill eller rist til å gå over toppen av gropen hvis du vil; Ellers bruker grillspyd å tilberede maten. Satt stoler eller benker rundt gropen.

Tips og advarsler


  • Hold en bøtte med vann og hell i nærheten i tilfelle brannen kommer ut av kontroll. Sjekk byggeforskrifter i ditt område for å sørge for at det er lovlig å ha et utendørs ildsted.