Hovudside

Hvordan gjøre justeringer i Yale dørlukkere

by Walther

Dørlukkere er et kjent syn i de fleste kontorer og bygninger. Disse små hydrauliske sylindre automatisk lukke dører uten slamming dem. Closers med en back-sjekk funksjonen også holde dørene fra å åpne for langt og kræsjer i tilstøtende vegger. Siste skanse typisk sitte ubemerket så lenge de fungerer som de skal. Hvis porten stopper lukker hele veien, er det vanskelig å åpne eller stenge smeller, kan det være tid til å justere det hydrauliske trykk i sylinderen. Heldigvis er denne justeringen lett å lage og krever bare noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning


•  Drei ventilen merket "Valve 1" med en umbraconøkkel for å justere den avsluttende, eller "feie", hastigheten på døren. Drei ventilen med klokken for å øke sveipehastighet eller slå den mot klokken for å redusere lukkehastighet døren.

•  Bruk unbrakonøkkelen for å slå ventilen merket "Valve 2" for å justere låsen hastigheten på døren. Drei ventilen med klokken for å øke låsen hastigheten på døren eller slå den mot klokken for å redusere låsen hastighet.

•  Vri ventilen merket "BC", hvis den har en back-sjekk funksjonen, med unbrakonøkkelen. Drei ventilen med klokken for å øke back-sjekk rekkevidde eller slå det mot klokken for å redusere back-check range.

•  Åpne døren til ønsket hold-åpen vinkel. Bruk en 13/16-tommers pipenøkkel eller skiftenøkkel til å stramme hold-åpen mutter.

•  Sjekk døren for riktig åpning, lukking og hold-åpen. Juster innstillingene etter behov, for å oppnå den ønskede operasjonen.

Tips og advarsler


  • Blokkere døren eller har en assistent stå foran det å hindre folk fra å bruke døren mens det blir reparert.
  • For høy for en sveipehastighet vil gjøre døren vanskelig å åpne mens for treg av en klinke hastighet kan hindre døren lukkes helt igjen.