Hovudside

Må fuglebrett Arbeid i en by?

by Walther

Må fuglebrett Arbeid i en by?

Hummingbirds er ressurssterke og stadig sultne små fugler, og sjansene for å tiltrekke dem til en by verksted eller balkong er best under sesongvandringer. Det kan ta litt tid for dem å oppdage en mater, men du kan ta tiltak for å gi en innbydende invitasjon. Når de har funnet gratis måltid, er de sannsynligvis til å feste rundt hele sommeren for å nyte festen.

Matere


Hummingbirds vil finne og returnere til matere som er full av fersk nektar, fri fra maur og bier og lett å se og tilgang. Gravity flaske brett kan utvikle lekkasjer når luften i dem varmer og styrker ut sukkervann. Lekkasjer tiltrekke seg insekter, så et bedre valg kan være en overbygd skål mater med fôring porter plassert på omslaget. De fleste har et rødt lokk --- er kolibrier tiltrukket av fargen --- og skal være fylt med en blanding av 1 del sukker oppløst i 4 deler vanlig vann. Endre sukkervann hver noen dager eller når det blir overskyet så det vil ikke gjøre fuglene syke. På en balkong, bruk en mater med en abbor så fuglene kan hvile mens du spiser.

Beliggenhet


I en by verftet, henge materen der du kan se det fra et vindu. Vær sikker på at det er høy nok til at utendørs katter ikke kan snike seg og overraske fuglene. En nærliggende busk eller tre som kolibrier kan gjemme seg i er en god idé. Henge materen innenfor 3 meter av vinduet eller om lag 30 meter unna for å unngå kollisjon med glasset. En mate rett ved vinduet vil trekke fuglene, og de vil avta til land eller sveve på det uten å risikere en potensielt dødelig krasj. På en terrasse eller balkong, henge materen innenfor fri sikt, ikke skjult i skyggene fra et tak.

Nectar rike planter


Forbedre oddsen for fjærkledde middagsgjester med et utvalg av nektar rike planter for å legge til flere valg på menyen. Fuglene kan til slutt velge den enkle materen, men en sommerfugl busk eller kaprifol vintreet vil få oppmerksomheten deres. Hummingbirds som lyse farger, og vil bevege seg mot rødt, appelsiner og levende rosa fordi de vet de blomstene er sannsynlig å være en god kilde til nektar. En gang i nærheten, vil de raskt finne din sukker-vann fest.

Sluk og lamper


For en balkong, er spesielt høyt opp din beste sjanse til å fange en kolibri oppmerksomhet under trekket perioder i tidlig på våren og om høsten. Røde vimpler, vil en rød patio paraply og røde gardiner eller nyanser på dine vinduer eller dører skiller seg ut og lokke de små fuglene. Holde lysene av eller gardiner trukket om natten slik at du ikke utilsiktet føre en uforsiktige hummer til å kollidere med glasset.