Hovudside

Tips om rengjøring Høy Windows i ditt hjem

by Walther

Tips om rengjøring Høy Windows i ditt hjem

Vindusvask er et nødvendig husholdning ork som du må utføre for å gjenopprette glans til dine vinduer og lys til ditt hjem. Mens noen standard teknikker brukes til å rense første etasje vinduer, rengjøring høye vinduer gir en særlig utfordring. Med forsiktig bruk av en stige eller forlengelse meningsmåling, men du kan trygt rense de høyeste vinduene i hjemmet ditt.

Nal


En profesjonell nal er den beste enheten for vaske vinduer. Det er spesielt nyttig for rengjøring høye vinduer fordi det ikke krever like mye bevegelse eller skrubbing at du må gjennomføre med en klut, fille eller svamp. Du kan kjøpe en profesjonell nal på de fleste maskinvare eller hjem varer butikken.

Extention Pole


Mens en nal hjelper deg å vaske høye vinduer ved å spare deg for tid, betyr det ikke hjelpe deg å nå dine høye vinduer. Å nå dine høye vinduer, må du kjøpe en nal som kommer med en forlengelse pol. Stangen er noen ganger kalt en teleskopstang. Polene varierer i forlengelse, men oftest forlenge 4 til 7 meter.

Rensemiddel


Den løsningen som du bruker til å vaske vinduene er ditt valg, men du kan lage din egen løsning ved å blande to liter vann, 5 dråper flytende oppvaskmiddel og en capful av ammoniakk. Denne løsningen fungerer godt på alle glassvinduer.

Vindu Wand eller svamp


Hvis nal ikke kommer med en svamp slutt, må du også kjøpe en svamp i tillegg til din nal. Be om et vindu tryllestav eller svamp som kommer med en forlengelse pol. Hvis du kjøpte en forlengelse pole for din nal, sørg for at du kan utveksle den med svamp.

Vasking


Dypp vinduet stav eller svamp enden av skrapen (den motsatte side av gummidelen) til et vindu rengjøringsmiddel. Når du bruker løsningen til vinduet tryllestav, heve forlengelse pol i luften til du kommer til toppen av vinduet. Dra ned vinduet fra toppen før du har våt hele vinduet med løsningen. Gjenta dra prosessen, men denne gangen med gummisiden. Du vil i hovedsak drar vannløsning av vinduet og la den ren. Ikke stå nær veggen mens du ren, men heller stå flere meter fra veggen. Hvis du står nær veggen når du drar vannet ned, er det en sjanse for at det vil dryppe på hodet.

Stige


Dersom vinduene er svært høy, og den lengste forlengelse pol vil ikke nå dem, kan du bruke en stige. Bruker bare en stige for vindu vask hvis du har en assistent tilgjengelig for å hjelpe deg; ellers kan du miste balansen lett mens du prøver å holde på nalen forlengelse pol. Når noen holder stigen, klatre flere trinn opp (men aldri helt til topps), og gjenta den samme vask og nal prosess som du ville gjort med lavere vinduer.