Hovudside

Bruker av Leaf of Life Plant

by Walther

Den "blad av livet" er en plante som er botanisk kjent som Bryophyllum calycinum. Andre navn på blad av livet omfatte livs anlegg og airplant. Anlegget, som er medlem av Crassulaceae familien, er en urt som vanligvis vises i hele India, men også finnes i andre deler av verden, for eksempel Pakistan, Nepal, Brasil og USA. Forskjellige medisinske anvendelser er forbundet med blad av livet.

Ayurvedisk medisin


Ayurvedisk medisin, som også er kjent som Ayurveda, er en type tradisjonell healing vitenskap som tar en helhetlig tilnærming for å fremme sunne og lange lifespans. I ayurveda, blad av livet plantens blader brukes til behandling av ulike helseplager, slik som menoragi (uvanlig tunge og utvidet menstruasjon), kaster opp blod og akutt betennelse. Forbruk av te som er laget av blad av livets blader er også antatt, i folkemedisinen, for å øke energinivået og generelle sanser av velvære og avslapning.

Vanlige sykdommer


I ulike kulturer rundt om i verden, har blad av livet anlegget blitt brukt for ethnomedical formål. Jamaica, hvor planten vokser vilt, er ett eksempel på et sted hvor blad av livet har blitt brukt som en urtemedisin for å behandle vanlige sykdommer som influensa, forkjølelse, bryst forkjølelse, høyt blodtrykk, hodepine, feber, bronkitt, hevelse og overdreven hoste.

Alvorlige forhold


Blad av livet anlegget tilbyr også tradisjonelle programmer for behandling av medisinske problemer som kan være mer alvorlig, som nyresvikt, kortpustethet og astma.