Hovudside

Hvordan å reparere en ødelagt Drenering Crock

by Walther

En sump pumpe crock er ermet eller bassenget som din sump pumpe sitter i. Hele hensikten med crock er å holde skitt og jord fra å falle inn på din sump pumpe. Men over tid din drenering crock kan utvikle problemer som rust hvis den er laget av metall eller sprøhet hvis den er laget av plast. Hvis du har problemer med drenering crock, så du kan være i stand til å reparere den, eller du må installere en ny crock.

Bruksanvisning


•  Ta av lokket ut av sump pumpe og se ned på seg med lommelykten. Hvis du ser skitt i drenering crock, og deretter prøve og finne ut hvor det er kommet fra. Hvis en hel side av crock har kollapset, så kilden er åpenbar; men det kan bare være en liten sprekk. Sørg for at du kan se et problem før du begynner å demontere alt.

•  Slå av strømmen til sump pumpe. Enten snu en bryter opp over sumpen, eller slå av bryteren som styrer strømmen til sump. Når sumpen er slått av, setter lokket til side og koble fra strømkabler og rør fra sump pumpe. Løft pumpen ut av drenering crock, og deretter løfte crock ut av hullet. Dette vil føre til at smuss og grus til å gli inn i hullet.

•  Rengjør crock av og undersøke skaden gjort til det. Hvis det er en liten sprekk i siden, for eksempel, kan du dekke det sprekke over i lim eller med en plast patch for karakteren av plast crock er laget av. På den annen side, hvis din crock er sprø og falle fra hverandre, sportslige store hull eller på annen måte er i en tilstand som du ikke kan limes sammen igjen, så du vil trenge for å erstatte det.

•  Grav ut grus og jord i hullet og sette crock tilbake på plass. Fylle rommet rundt crock med ny grus. Se for å være sikker på at dine reparasjoner holde opp, eller at en ny crock forblir stabil. Plasser pumpen tilbake i crock, og koble alle ledninger og slanger i sine opprinnelige posisjoner. Sett på lokket, og slå på strømmen igjen.

Tips og advarsler


  • Alltid være forsiktig når du arbeider med en sump pumpe. Bruk isolerte hansker for å beskytte deg mot kutt eller potensielle sjokk.