Hovudside

Hvordan Wire en Garage Fra en 100 Amp Breaker i hoved

by Walther

Installere en sub-panel i en egen bygning (garasje) er en av de vanligste tilskuddene til et elektrisk system i boliger. Det gir muligheten til å installere belysning, eller enda større utstyr som kompressorer eller sveisere, i garasjen. Det er forskjellige kode krav avhengig av byen din tillegg er i. Byer som har vedtatt de 2008 elektriske koder er litt annerledes enn byer som fremdeles bruker de 2006 elektriske koder. Denne artikkelen vil bruke 2008 kodereglene, som det er riktig uansett hvilken koder byen din bruker, er det også mer pålitelig.

Bruksanvisning


•  Slå av hovedbryteren i huset panel før du arbeider i panelboksen. Grave en 20-tommers dyp grøft mellom hovedhuset panel og garasje sub-panel steder. Du kan bare ha fire 90 graders bend i et enkelt løp mellom panelene, og det vil være to allerede der din kanal kommer opp i panelene, så grave din grøft med det i tankene.

•  Installer en ½-tommers tidsplan 40 PVC rør hele lengden av grøften og koble dem sammen med PVC lim. PVC rør er, ved National Electrical Code 300,5, som kreves for å være 18 inches minste til toppen av røret i grøften. 1 ¼-tommers rørledning er brukbare i denne situasjonen, men 1?-Tommers rørledning vil gjøre ledningen trekker mye enklere.

•  Lim de 90 graders albuene til tidsplanen 40 hvor ledningen kommer ut av bakken til både paneler og prøve å stille opp vannledningen med en av de 1 ½-tommers knockouts mot baksiden og bunnen av panelene.

•  Bruk en skrutrekker og tang, slå ut en 1 ½-tommers hull, i tråd med rør, i bunnen av begge panelene og så nær veggen som mulig. Mål avstanden fra 90-graders albue ender, hvor de kommer opp under platene, til bunnen av de elektriske paneler. Skjær tidsplanen 80 til at lengden slik at ekstra lengde for eventuelle koblinger (fakles ender) bygget inn i ledningen.

•  Fest tidsplan 80, ved hjelp av PVC lim, til 90 graders albue under hvert panel. Lim 1 ½-tommers PVC-kontakter (gjengede kontakt med en låsemutter) til slutten av tidsplanen 80 hvor den vil koble ledningen til bunnen av panelbokser. Den eneste synlige område av rørledningen mellom smuss og panelene, må være plan 80. Metallisk ledning kan anvendes for det utsatte området, men også plan 80 tilfredsstiller kravet om koden for beskyttelse og krever ikke jording.

•  Sett tidsplan 80-gjengede plugger inn i en ½-tommers hull du har gjort tidligere, og tråden på en ½-tommers låsemutteren som kom med dine kontakter, fra innsiden av elektriske paneler, for å sikre vannledningen. Installer isolatoren foringer på innsiden av begge paneler til gjengene på kontaktene over låsemutteren du nettopp installert.

•  Identifiser en av No. 2 ledninger som en nøytral ved å pakke 2 meter av hver ende med hvit isolasjonsteip. Tape alle ledningene som vil gå inn i ledningen sammen hver par meter slik at trekk vil gå lett. Trekk ditt tre nr 2 og ett nr 6 ledninger gjennom rør etterlot minst nok ledning i begge paneler for å nå toppen på innsiden av panelet bokser. Bruke en ½-tommers to hulls stropper sikre vannledningen til veggen under de elektriske paneler innen tre meter av panelbokser.

•  Trekk jumper binding mellom første bussen og den nøytrale bussen innsiden av underpanelet i garasjen for å isolere den nøytrale fra bakken. Du må kanskje se i papirene som fulgte med sub-panelet for å se nøyaktig hvordan du skal koble fra bonding jump for din bestemt type panel. Isolere den nøytrale og bakken er alltid nødvendig når du kjører 4 ledning feeds til en sub-panel. En av bussene vil bli isolert fra metallpanelet boksen vanligvis med en plast stand-off, er dette din nøytral bussen. Den andre bussen vil ha en grønn jordingsskruen som må være installert for å koble bussen til metall kan, er dette jordings bussen.

•  Fest jordledningen fra kanal til en bakke buss skruen på innsiden av underpanelet. Feste den nøytrale ledningen man identifisert med hvit tape til en nøytral buss skruen på innsiden av underpanelet. Den nøytrale må merkes med hvit tape på innsiden av begge paneler for identifikasjonsformål som per elektrisk kode. Koble de to gjenværende No. 2 ledninger til de to hovedørene i sub-panel med en sekskantnøkkel.

•  Drive en UL oppført bakken stang (kompatibel med NEC kode 250,70) - 0.500 tommers diameter, 10 mil kobber stang [ERITECH katt. # 611380] i bakken innenfor 3 meter av sub-panel. Det skal drives ned i jorden, slik at åtte meter av bakken stang er i kontakt med jord, bør hele første stang bli begravet later en spade full av smuss for inspeksjonsformål. En UL oversikten er stemplet innen 12 inches av den drivende ende av stangen som skal være igjen synlig for inspektøren. Mens du kjører stangen ned i bakken hvis du nådd bunnen du kan vinkel til jordspydet med opp til 45 grader. Hvis du fortsatt har problemer med å kjøre stanga ned i bakken kan det bli begravet i en 30 tommers dyp grøft.

•  Knock ut en av de små hull i bunnen av underpanelet for å tillate 4 bar kobberjordledning tilgang inn i panelet. Ved å bruke nr 4 bart i stedet for nr 6 kan du unngå å måtte sette ledningen i en kanal for beskyttelse, kan fire nakne kjøres uten beskyttelse per NEC 250,64 (B). Kjør en fire nakne kobbertråd fra de elektriske sub-paneler 'jording buss til bakken stang.

•  Koble fire bart kobber til bakken stang ved hjelp av en jordklemme egnet for direkte begravelse. Trekk den andre enden av fire nakne kobbertråd gjennom det lille hullet du laget i bunnen av panelet og koble den til en av skruene på jording bussen.

•  Fest bare wire under sub-panel innen 12 inches av panelet boks med en? -tommers 1 hull stropp eller staple.The jordledning skal komme ut av bunnen av sub-panel rett ned i skitt (til holde den ut av veien for å snuble eller klipping). Tråden bør løpe omtrent 2 inches under overflaten til jordingsstangen.

•  Koble de to svarte No. 2 ledninger (ikke identifisert som nøytral) i hovedpanelet til skrue kontaktene på 100 ampere sikring som vil mate garasjen ved hjelp av en rett skrutrekker (eller unbrakonøkkel, avhengig av merke av breaker). Koble No. 2 ledning som er merket med hvit tape til den nøytrale buss (hvor alle de hvite tråder i hovedpanelet er bundet) ved hjelp av en av skruene i bussen. Koble den grønne jordledningen til en skrue på jording buss i hovedpanelet (der alle de nakne kobbertråder er vedlagt).

•  Label 100 ampere sikring i hovedpanelet "Garage sub-panel" med permanent markør. No to ledningsstørrelse ble fastsatt ved hjelp NEC 310,16 for 100 ampere.