Hovudside

Hvordan kontrollere veksten av en Trailing Jade

by Walther

Å vite hvordan å kontrollere veksten av din følgende jade anlegget kan gjøre forskjellen mellom å ødelegge alle dine planter og ha en blomstrende hage. Den etterfølgende jade er beryktet for sin evne til å bygge opp mugg som kan pollinere inn og ødelegge andre planter og blomster. Hvis du finner deg selv med en ukontrollerbar følgende jade, er det noen over-the-counter rettsmidler som kan brukes til å bygge en vellykket hage.

Bruksanvisning


•  Plant den etterfølgende jade i mugg resistente sorter. Grave hullet der du ønsker å plante den etterfølgende jade. Plassere anlegget i hullet, og deretter helle mugg motstandsdyktig sorten rundt anlegget for å pakke den etterfølgende jade.

•  Isoler og fjerne noen del av den etterfølgende jade som viser tegn på infeksjon, for eksempel over pollinering, og overflødig fuktighet og mugg. Trimme området og kaste den i søpla.

•  Vann jord og ikke selve anlegget. Vann kan føre til at anlegget for å bli infisert med et overskudd av mugg og fuktighet. La vannslangen på bakken i tre til fem minutter, eller til jorda er fuktig.

•  Dryss 1/4 kopp natron på noen av jade er kronbladene for å bidra til å forhindre eller behandle infeksjonen. Test natron på et par av bladene for å hjelpe deg å avgjøre om denne metoden er verdt innsatsen. Hvis forsøket er en vellykket - som følge av den reduserte mugg - legg 1 til 2 kopper natron til anlegget, avhengig av dens størrelse.

•  Spray en generøs mengde soppdreper på anlegget for å kontrollere sitt utbrudd og fremfor vekst. Fungicidet sprayes fra en pumpe-action slange eller en håndholdt sprøyte. Fungicidet bør dekke hele anlegget. Dekke plantene hver uke til to uker.