Hovudside

Er det greit å bruke Pine Mulch Rundt tomatplanter til Kontroll Weeds?

by Walther

Er det greit å bruke Pine Mulch Rundt tomatplanter til Kontroll Weeds?

Mulching rundt tomater gir flere fordeler: vannretensjon er sterkt økende i jorda, ugress har mindre mulighet til å vokse, og jord-borne sykdommer er mindre sannsynlig å spre seg til anlegget stammer og lavere blader. Mange materialer, både organiske og uorganiske, blir brukt til hage bioklipp. En tradisjonell kilde til gratis mulch er nåler kaste fra en furu.

Nature of Pine Needles


Barnåler er lett tilgjengelig fra mange varianter av furu. Noen nåler faller i løpet av våren og andre i høst. Lang, tynn og sylindriske, tar det mange nåler for å bygge en mulch lag. Barnåler er belagt med et stoff som motstår rotne. Dette gjør åler vare mye lenger enn vanlige blader for bioklipp. I stedet for å måtte erstatte mulch flere ganger i året, vil en søknad vanligvis vare hele sesongen.

Ved hjelp av Pine Needles


Ett til to lag med barnåler er tilstrekkelig for mulch. Hvis for tykk et lag er satt ned det hemmer vann som når jord. Som med alle mulch, unngå at nålene direkte kontakt tomatene stengler. Hvis de gjør det, blir det lettere for insekter og sykdommer for å nå plantene. Når tomatene er omtrent åtte til 12 inches høy, legger mulch til hagen. Men først, hakke alle luker og ødelegge sine røtter. Rake nålene glatte og lik i hele området. Målet er å unngå sollys på noen del av jordsmonnet, som vil tillate ugresset å raskt komme tilbake.

Fordeler med Pine Needles


En fortsatt hoeing av ugress rundt tomater risikerer å forstyrre anbud planterøttene. Det gir også fuktighet å fordampe raskere fra jorda ved å forstyrre jordas skorpe. Barnål mulch kan lindre begge problemene. Ved slutten av vekstsesongen, kan åler lett bli dyrket i jorden for å tilveiebringe mer organisk materiale for mikro fauna til forbruker. Ormer og mikrober vil til slutt konvertere nålene inn i en kjemisk form som plantene vil absorbere gjennom røttene som mat.

Pine Needles og pH Balance


Tomatplanter gjør best i jord som er litt surt, eller i 6 til 7 hold til pH-skalaen. En vanlig myte er at barnåler vil skape for surt av en betingelse for planter å vokse. Ved hjelp av nåler på toppen av jord som mulch påvirker ikke jord pH egenskaper, og de brytes ned så sakte at de ikke har mulighet til å endre balansen. Du kan bruke nåler uten frykt for at du lager en negativ effekt på jorda.