Hovudside

Slik feilsøker Electric Eye i en Sears Craftsman Garage Door

by Walther

Slik feilsøker Electric Eye i en Sears Craftsman Garage Door

Moderne garasjeportåpnere som den type laget av Crafstman og selges gjennom Sears butikker kommer med en rekke viktige sikkerhetsfunksjoner. En av de viktigste sikkerhetsfunksjonene er en elektrisk øye system designet for å oppdage tilstedeværelsen av barn eller kjæledyr under garasjeporten. Hvis den elektriske øyet registrerer ethvert objekt under garasjeporten, automatisk reverserer det kurs og løfter garasjeporten til åpen stilling. Hvis garasjeporten ikke kommer helt ned når du trykker på knappen, bør det elektriske øye være det første du sjekke.

Bruksanvisning


•  Åpne garasjeporten og fjerne alle kjøretøyene. Feie gulvet rett under der garasjeporten kommer ned. Døde blader, gress og annet rusk på gulvet i garasjeporten kan forårsake sensorene i Sears Craftsman garasjeportåpner til funksjonsfeil ved automatisk løfte døra når de føler noen av disse objektene under.

•  Fjern eventuelle ugress eller høyt gress vokser langs siden av de åpne garasjeporter; disse vekster kan blokkere den elektriske øyet og forårsake funksjonsfeil. Garasjeportåpneren vil ikke fungere skikkelig hvis det er noen hindringer mellom de to elektriske øyne som sitter på hver side av døren.

•  Tørk den elektriske øyet med en myk klut med jevne mellomrom. En oppsamling av skitt og støv på en eller begge av de elektriske øynene kan føre dem til å svikte. Hvis den elektriske øye sensor blokkeres av støv eller rusk, kan det ikke oppdage signalet til å løfte garasjeporten.