Hovudside

Hvordan holde Soot Ut av et hus ved rengjøring av Chimney

by Walther

Hvordan holde Soot Ut av et hus ved rengjøring av Chimney

Mange mennesker frata rengjøring sine peis skorsteiner fordi de bekymrer rotet det vil skape. Svart sot kan lage nesten umulig å fjerne flekker og vanligvis utgjør majoriteten av vrakrestene løsnet fra skorsteiner under rengjøring. En skitten skorstein, men kan være farlig for ditt hjem og kan til og med farlig for helsen din. Når en skorstein er tilstoppet peisen kan lufte ut i rommet i stedet, noe som skaper en stor mulighet for brann. Trinnene til å hindre en rot i hjemmet i løpet av en skorsteinsfeiing er minimal og rimelig i forhold til verdien av ditt liv og fred i sinnet.

Bruksanvisning


•  Fjern alt av møbler og andre gjenstander fra rundt peisen. Ikke glem å fjerne dekorative elementer på ildstedet og til å rulle opp og flytte tepper og tepper som ikke er festet. Dekk gulv og andre nære overflater med lerret tarps.

•  Installer en peis cover med en vakuumventil over peisen åpningen. Installasjons retninger vil variere basert på den spesielle dekselet som du velger, så referere til prosessen anbefalt av produsenten. Fest slangen fra vakuum til ventilen som anvist.

•  Rengjør pipen fra toppen og ned, så se inn i skorsteinen ved hjelp av en lommelykt og sørg for at du har fjernet alt av sot. Hekt av vakuumslangen og fjerne peisen dekselet. Bruk slangen til å støvsuge opp rester fra innsiden av peisen og vakuum rundt peisen hvis det er nødvendig.