Hovudside

Hva er hensikten med Innpakning en wire rundt en glassflaske?

by Walther

Hva er hensikten med Innpakning en wire rundt en glassflaske?

Hensikten med å pakke en ledning rundt en glassflaske har endret seg gjennom århundrene. Glass flasker av ulike former og størrelser har vært wire-innpakket som mat bevaring system, for dekorative wraps eller å gjenbruke beholderen. Den type ledning som brukes varierer fra et tykkvegget ståltråd til tynne tråder av sølv eller annet edelt metall.

Mat Preservation


Oppfinnelsen av glass endret historien til konservering av mat. I stedet for tørket eller syltet kjøtt og grønnsaker, folk var i stand til å lagre elementer i glass krukker og flasker. Det var mange systemer som brukes til å forsegle maten i flaskene, for eksempel glasspropper og korker. I 1875 en oppfinner ved navn Charles de Quillfeldt laget et lukkesystem fra wire, som er pakket rundt og over toppen av flasken. Lukke sikret lokket på flasken slik at innholdet kan lagres. Ulike former for denne nedleggelsen fortsatt eksisterer på mat og andre beholdere.

Dekorative Flasker


Parfyme produserer og individuelle håndverkere vikle kabelen rundt glassflasker for å legge til en dekorativ touch til beholderen. Tråden er generelt tynt, bøyelig og laget av rustfritt stål eller annet edelt metall. Avhengig av anvendelsen, kan vaieren påføres rundt bunnen av flasken for å skape en større base eller løst pakket og vridd til en lunefull utforming. Tråden er bøyd i forskjellige former for å samsvare med formen av flasken og kan omfatte delikat filigransarbeid.

Gift Giving


Vin og andre flaske drikkevarer er ofte gitt som gaver i løpet av ferien eller for huset varmende parter. En wire wrap er en rask måte å dekorere flasken for gifting. Riktig modnet, kan trådvikle også tjene som en måte å forsegle flasken om nødvendig. Ledningen brukes til å pakke inn gaven flasker har ofte perler eller små charms festet, som legger til dekorative sjarm av gaven.

Utsmykking


Håndverks butikker bære en rekke perler og nyheter som ble dannet med hull eller hengende løkker som rommer de ulike tråd målere. Crafter kan træ tråden gjennom perlene før dekorere flasken eller han kan legge perlene som han brytes ledningen. For å holde perlene sklir når de er på wire, er ledningen enten knyttede eller bøyd litt. Et epoksylim blir noen ganger brukt til å sikre den dekorative wire og kulene på plass. Den type wire og utsmykking avhenger av ønskene til håndverkeren.