Hovudside

Hvordan jeg Motet en kousa Dogwood fra å produsere frukt Do?

by Walther

Hvordan jeg Motet en kousa Dogwood fra å produsere frukt Do?

Kanskje i fremtiden, vil en planteforedler utvikle en steril, eller resultatløst, kousa kornell (Cornus kousa). I mellomtiden, disse herlige Southern trær produsere bringebær-lignende frukt hver sommer. Frukten er spiselig, selv om den har en melete, tørr tekstur. Fugler og dyreliv lett spise det. Dessverre er den mest pålitelige måten å redusere fruiting å redusere blomstring. Endring av fabrikkens vekstforhold kan også begrense fruiting.

Bruksanvisning


•  Beskjær kousa Dogwood tilbake på senvinteren for å forhindre blomstrer, eller umiddelbart etter blomstring. Kousa dogwoods blomstrer om våren på tre dannet i tidligere år. Den beste tilnærmingen er å beskjære dem etter blomstring, fjerne det brukte blomstene der frukt vil utvikle. Denne fremgangsmåten kan ikke være praktisk på svært store trær.

•  Påfør en kopp nitrogengjødsel rundt bunnen av anlegget våren som ny vekst dukker opp. Høy nitrogengjødsel, for eksempel en 20-0-0 formel, oppfordrer frodig vegetativ vekst over blomster. Vanne kousa Dogwood etter gjødslings.

•  Plant kousa Dogwood i delvis skygge for å hindre blomstring og fruiting. Kousa dogwoods trives i full sol, men vokse i delvis skygge, også, selv om de kanskje ikke blomst som voldsomt.

Tips og advarsler


  • Det beste alternativet er å plante en kousa Dogwood i et område der frukten ikke vil være så plagsom, for eksempel en stor, gresskledd område i stedet for nær et hus, fortau eller hard overflate. Ellers vurdere å plante en kornell variasjon, slik som blomstring Dogwood, som ikke produserer frukt. Blomstring Dogwood er mindre sykdom motstandsdyktig enn kousa kornell, men er en ryddigere treet.