Hovudside

Hvordan kan jeg gjøre mitt eget drivhus?

by Walther

Et drivhus i hagen din er en fin måte å forlenge vekstsesongen og gir ekstra moro for ivrig gartner, men ansette en entreprenør til å bygge en kan legge igjen en stor bulk i din bankkonto. Det finnes måter å lage en enkel, gjør-det-selv-drivhus for en lavere pris. Linken nedenfor for å bluegrassgardens.com gir dusinvis av linker til ulike planer og typer, men beholde noen i bakhodet når du velger et drivhus.

PVC og plastfolie Drivhus


Et stort flertall av planer på internett har enkel konstruksjon med PVC-rør og plastfolie. Dette er uten tvil den enkleste og minst kostbare metoden for den gjennomsnittlige gartner, men realiteten er at det er ikke en ekte drivhus. Disse strukturene er faktisk hoophouses eller kalde rammer, og mens de gir noen av fordelene med et drivhus, ikke forvent å gjøre mye vinter vokser her. De vil øke temperaturen med omtrent 5 til 10 grader, og generelt forlenge vekstsesongen med en måned på begge ender av vinteren ..

Treramme drivhus


Den andre typen planer ofte funnet online funksjon en treramme og store vinduer.

I motsetning rør PVC-planer, disse resultat i en faktisk drivhus egnet for vinteren vokser. På nedsiden, de er dyrere, krever en stor mengde konstruksjon kunnskap og en god del utstyr. Hvis du ønsker å ta fatt på dette prosjektet, men har ingen erfaring med bygging, søke råd og hjelp fra en venn eller altmuligmann. Dette er ikke et prosjekt for en nybegynner, og feil konstruksjon kan føre til en ineffektiv drivhus.

Drivhus Kits


Mens klima kits er den dyreste gjør-det-selv-alternativet, kan de være den mest praktisk for de som ønsker en ekte drivhus men mangler bygge kunnskap for å få jobben gjort riktig.
Disse pakkene kommer i prefabrikkerte seksjoner i en rekke materialer, størrelser og farger, slik at du kan tilpasse drivhuset som passer dine behov. Forvent å bruke minst $ 2000 (per august 2009) for en mindre drivhus med en aluminiumsramme og polykarbonatvinduer. På den øvre enden av disse modellene er større drivhus laget av trerammer og glass vinduer som kjører oppover på $ 7.000.