Hovudside

Slik fjerner den stammer fra et Moen Posi-Temp tappekran

by Walther

Moen var en av de første tappekran produsentene å bruke en plast vann stammen i motsetning til den tradisjonelle metall ett. Disse typer patroner er mye lettere for DIYer å erstatte. Moen Posi-Temp kranen har temperatur stoppere som kan stilles inn slik at kranen utleverer alltid vann på innstilt temperatur, noe som kan bidra til å hindre skålding. Det er ikke vanskelig for hus å fjerne stammen danne et Moen Posi-Temp kran for reparasjon eller erstatning.

Bruksanvisning


•  Skjær av vannforsyningen for vasken som holder Moen Posi-Temp kranen. Fjern eventuelle gjenstander fra under vasken og finn vannforsyning avstengningsventiler. Disse blir enten montert i gulvet eller veggen under vasken. Rotere nupper på slutten av ventilene (både varme og kalde) med klokken for å stenge vannet. Åpne kranen og la vann inne til å kjøre ut.

•  Lukk avløp i vasken eller, hvis det ikke stopper, dekke åpningen med et håndkle. Dette vil bidra til å forhindre at du mister deler ned i avløpet.

•  Finn håndtaket skruen for Moen kranen. Disse er Allen typen sekskantskruer, og vil være plassert på enten forsiden eller baksiden av håndtaket. Skru mot klokken. Dra håndtaket rett av stammen.

•  Finn det svarte plastringen som omgir kranen stammen. Skru dette med Phillips skrutrekker. Ta av sølv ermet rundt kassetten ved å trekke den rett opp.

•  Se etter messing pin holder Moen Posi-Temp kranen kassetten på plass. Fjern dette med needlenose tang.

•  Fjern Moen kassetten ved å enten ta tak i enden av kassetten med tang eller, i en eldre kranen, ved hjelp av kranen flytting verktøyet. Rådfør deg med Moen Posi-Temp brukerhåndboken for å se hvilke verktøy er mer passende for din tappekran modell.