Hovudside

Design Ideer for Window Treatment

by Walther

Vindu behandlinger kan gjøre en betydelig forskjell i alle rom. En av de første elementer å vurdere er om dette er et syn du ønsker å fremheve eller skjule. Også vurdere bruk i rommet. Hvis rommet er opptatt, skal gardinene være enkel. Tilsvarende, hvis rommet er enkel, bør gardinene skiller seg ut.

Å skjule en visning


Det finnes en rekke alternativer for å skjule en visning eller dekke vinduet for personvern. Den tradisjonelle man er trepersienner. Disse kommer i alle størrelser og farger, og tjene til elegant skjule en visning.

Mange bruker også flettet eller persienner. Disse kan være kledd opp eller ned med valances og sidegardiner hvis ønskelig.

Et annet alternativ er å bruke en film over vinduet. Dette gjør at lyset til å gå inn, men tilslører utsikten. Det er mange design tilgjengelig - fra vanlig frostet filmer å utdype farget glass stiler. Det er også freske design som kan være mye hyggeligere å se på enn en murvegg ut av vinduet.

Å fremheve en visning


Hvis du har en naturskjønn utsikt, bør målet være å fremheve det. Ett triks er å forlenge gardinene utenfor vinduene slik at når gardinene er åpnet hele veien, har de ikke blokkerer for utsikten. Å lage et vindu ser større ut, henge gardinene hele veien til taket og tillate dem å dam på gulvet. Hvis vinduet er ikke så stor, kan det være lurt å legge en Valance på toppen.

Målet er å rette oppmerksomheten mot vinduet, så behandlingen bør opptre som en ramme på et kunstverk, sammenfallende, men ikke overveldende utsikt

Valances


Kapper er en av de mest allsidige elementene i et vindu behandling. De tjener en rekke formål ved å skjule mekanismene for gardinene og slik at du kan lure brukeren til å tro at vinduet er større enn det er.

Kapper kan være laget av stoff eller tre. Tre valances er normalt rektangulære bokser som henger over gardinene. Men foran disse boksene kan være noen design, fra en moderne fri form foran til en tradisjonell polstret og rør boks. Tre valenser kan behandles med støping. Noen vinduer kan innlemme tre innramming rundt og skape et orientalsk preg eller moderne design statement.

Mens klut valances vanligvis kjøpt i gardin avdeling, er det mange kreative muligheter, som å opprette valances fra menns bånd eller klut servietter.

Andre kreative ideer


Når brainstorming om ulike ideer for å legge til et vindu behandling, vurdere å bruke utradisjonelle elementer. For eksempel, det er mange måter å henge gardinene, som å bruke ishockeykøller eller balltre. For en naturlig følelse, bruker pinner eller bambus.

Et annet sted å være kreativ er med den tradisjonelle hvite vinyl skygge. Du kan bruke spray lim og slå disse vanlig nyanser inn i kreative kunstverk. Hva du søker kan ikke være for tykk, men. Tenk å feste kart, ark med håndlaget papir, attraktiv gavepapir eller plakater.